Νέα Ανοιξιάτικη συλλογή από τη mat. fashion

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα Ανοιξιάτικη συλλογή από τη mat. fashion

Η mat. fashion παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη του 2021 με μία καμπάνια που εξυμνεί τη γυναικεία φιλία.

Σε μία εποχή που η ανθρώπινη επαφή και η γυναικεία αλληλεγγύη αποδεικνύονται πιο απαραίτητες από ποτέ, η νέα καμπάνια της mat. για την συλλογή SS2021 εστιάζει σε μία σταθερή αξία που γεμίζει με χρώμα και χαμόγελο την καθημερινότητά μας.

Έτσι ακριβώς και η νέα mat. συλλογή, είναι γεμάτη χρώματα, με τις παλ αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν και να προσφέρονται για τους πιο feelgood συνδυασμούς. Οι άνετες γραμμές με casual chic χαρακτήρα, τα εντυπωσιακά floral μοτίβα, η διαχρονική αντίθεση άσπρου-μαύρου, οι βελουτέ υφές άριστης ποιότητας είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα τη φετινή Άνοιξη.

mat. fashion

Η mat, ως πιστή φίλη των real size fashionistas εδώ και 30 χρόνια, αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες τους και έχει ετοιμάσει μία συλλογή που θα γεμίσει με αυθεντική ομορφιά τις στιγμές τους. Ανακαλύψτε την online στο shop.matfashion.com.

Επιπλέον, το πρωτοποριακό plus size brand ετοιμάζεται να εμπλουτίσει άμεσα το δίκτυο καταστημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό με 10 νέα σημεία!…Stay tuned!