Αυτά τα sneakers πάνε το casual look μου... ένα βήμα μπροστά!

Αυτά τα sneakers πάνε το casual look μου... ένα βήμα μπροστά!

Έχω να σας εξομολογηθώ κάτι. Ως fashion editor, έχω τη No1 αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, να κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ μου και να σκρολάρω στα feeds των style icons στο Instagram αντλώντας έμπνευση από τα καθημερινά τους outfits. Και ξέρετε τι έχω διαπιστώσει; Πως όλο και περισσότερο οι αγαπημένες μου celebrities γυρίζουν την πλάτη στους επώνυμους οίκους μόδας με τα αψεγάδιαστα looks, δείχνοντας προτίμηση σε down-to-earth καμπάνιες.

winnie harlow

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, επειδή είμαι fan των sporty looks κάνω focus στο athleisure ύφος και βλέπω πως όλο και περισσότερες influencers έχουν στραφεί στο street style. Μάλιστα, μετά τη Selena Gomez που φοράει φανατικά PUMA, έρχεται να προστεθεί άλλη μία αγαπημένη μου, η Καναδέζα Winnie Harlow που με το δικό της απαράμιλλο στυλ επιλέγει τα πιο stylish sneakers της σεζόν, τα Cruise Rider!

Γιατί το λέω αυτό; Επειδή εκτός από τους σούπερ μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς τους, αποπνέουν μια vintage αισθητική που μου θυμίζει έντονα τα ένδοξα 80s, την εποχή των θρυλικών blockbusters «Flashdance» και «Karate Kid».

αθλητικά παπούτσια

Δίπλα από τα instagram posts της Winnie Harlow, της νέας ambassador της Puma, διαβάζω τη δική της εκδοχή για την προτίμησή της στο συγκεκριμένο μοντέλο και ταυτίζομαι απόλυτα: «Τα νέα Cruise Riders είναι τόσο εγώ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι θα τα συνδυάσω, καθώς πηγαίνουν με όλα!».

puma αθλητικά παπούτσια

Λοιπόν, κι εγώ τα χαζεύω και ήδη τα συνδυάζω στο μυαλό μου με τα baggy τζιν μου παντελόνια αλλά και τα πολύχρωμα sporty μου φορέματα ενώ ξέρω πως χάρη στο μοντέρνο τους design, με πλέγμα και nylon με suede επικάλυψη και στους φωτεινούς τόνους του γαλαζοπράσινου, του έντονου κίτρινου και του παιχνιδιάρικου ροζ, θα έχω ένα ζευγάρι sneakers που θα αναβαθμίζουν κάθε μου casual εμφάνιση!

Ανακάλυψε το νέο Cruise Rider σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ΕΔΩ.

puma παπούτσια