Η Winnie Harlow εκτοξεύει το στυλ της με το νέο PUMA Cruise Rider!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Winnie Harlow εκτοξεύει το στυλ της με το νέο PUMA Cruise Rider!

H PUMA φέρνει στην αγορά το νέο Cruise Rider σε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να ταιριάξει απόλυτα στη φετινή σου γκαρνταρόμπα! Ένα sneaker εμπνευσμένο από την ομορφιά των vintage αυτοκινήτων, ικανό για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην καθημερινότητά σου και να δώσει ώθηση στο δικό σου στυλ.

To supermodel και ambassador της PUMA Winnie Harlow επιλέγει τα συγκεκριμένα sneakers γιατί όπως και η ίδια δηλώνει ‘’Τα νέα Cruise Riders είναι τόσο εγώ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι θα τα συνδυάσω, καθώς πηγαίνουν με όλα.’’ H Winnie Harlow αποτελεί και το πρόσωπο της νέας καμπάνιας.

Winnie Harlow puma

Το πολυαναμενόμενο Cruise Rider είναι ένα sneaker με ελαφρώς υψηλότερη ενδιάμεση σόλα και με λεπτομέρειες γλυπτικής, αποτελούμενο από ανθεκτικό κομμάτι και αφρώδες υλικό στο πίσω μέρος για απόλυτη άνεση. To άνω μέρος περιέχει πλέγμα και nylon με suede επικάλυψη σε έντονα χρώματα, όπως το γαλαζοπράσινο, φωτεινό κίτρινο και μια δόση ροζ, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο σχεδιασμό του.

Ανακάλυψε το νέο Cruise Rider στo e-shop της PUMA και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.