Η άνοιξη φέρνει την ανανέωση στην ντουλάπα μου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η άνοιξη φέρνει την ανανέωση στην ντουλάπα μου!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα την άνοιξη με πιάνει η επιθυμία να τα αλλάξω όλα στη ζωή μου! Και ξεκινάω από την ντουλάπα μου. Ευτυχώς έχω ανακαλύψει το τέλειο eshop του Μarmalady Clothing Bar που έχει για μένα τα πιο trendy casual ρούχα για κάθε μου εμφάνιση 24 ώρες το 24ωρο.

marmalady ρούχα

Στέκομαι πάντα στα υπέροχα cropped τοπ με τα τέλεια prints και στα μπλουζάκια σε μαύρο, λευκό και έντονο ροζ χρώμα, αλλά και στα εφαρμοστά pencil dresses (σε κόκκινο χρώμα είναι πειρασμός), στα απλά σορτς, στα τζιν, αλλά και στα statement σακάκια και παντελόνια σε flared γραμμή για τέλειες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

marmalady print

marmalady μαγιώ

Στο Μarmalady Clothing Bar διαλέγω γυναικεία ρούχα σε μοντέρνα γραμμή με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα όπως stylish κοψίματα, κρίκους μεταλλικούς και κομψές λεπτομέρειες και κάθε φορά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω μέσα από την τεράστια γκάμα της συλλογής. Και ξέρετε ποιό είναι το καλύτερο; Η σειρά ανανεώνεται συχνά με new entries που με βοηθούν να «φρεσκάρω» την γκαρνταρόμπα μου εύκολα και γρήγορα, αφού ξέρω πως θα έρθουν στην πόρτα μου άμεσα!

marmalady μαγιώ print

print μαγιώ

Κι επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει εννοείται πως έχω ήδη ρίξει μια ματιά (και περισσότερες) στα εκπληκτικά γυναικεία μαγιό. Μπικίνι με όμορφα τοπ αλλά και ολόσωμα μαγιό με τα chic prints για τις πρώτες μου βουτιές στη θάλασσα (πιστέψτε με δεν θα αργήσουν να έρθουν!)

Για περισσότερα γυναικεία ρούχα:

www.marmaladyclothingbar.com

Facebook: marmaladyclothing

Instagram: marmaladyclothingbar