5+1 μοντέρνα trends σε γυναικεία γυαλιά για το 2021

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 μοντέρνα trends σε γυναικεία γυαλιά για το 2021

Όλοι αγαπάμε τον ήλιο. Οι φωτεινές ακτίνες του μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον γύρω μας και συνάμα τη διάθεσή μας. Όμως, για να μπορέσουμε να τον αντικρίσουμε χωρίς προβλήματα και ενοχλήσεις, χρειαζόμαστε την ανάλογη προστασία. Το απόλυτο και πιο απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις εποχές του χρόνου, τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου!

Γιατί, δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά προσθέτουν ζωντάνια και coolness σε κάθε εμφάνιση. Ειδικά για τις γυναίκες που αναζητούν το κατάλληλο ζευγάρι για να πηγαίνει με το στιλ τους, υπάρχουν αρκετά πρωτότυπα και ξεχωριστά σχέδια να διαλέξουν.

Πώς όμως θα διαλέξεις εκείνα που θα αναδείξουν το γούστο και την προσωπικότητά σου; Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2021, η λίστα της Pervedere θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

γυναικεία γυαλιά ηλίου 2021

Γυαλιά με transparent και χρωματιστούς φακούς

Η μόδα αυτής της χρονιάς είναι πολύχρωμη! Τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς αποτελούν την πιο trendy επιλογή για το 2021 και προτείνονται για μια στιλιστική απόδραση από τα συνηθισμένα. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα αλλά και σκελετούς για τις ανάγκες κάθε προσώπου.

χειροποίητα γυαλιά ηλίου

Θέλεις να δείχνεις μυστηριώδης και cool; H σειρά Barberini με τετράγωνά γυαλιά ηλίου μπορεί να αναδείξει τα πιο στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά, ενώ τραβάνε εύκολα την προσοχή μακριά από το υπόλοιπο σύνολο. Αν πάλι το πρόσωπό σου διαθέτει περισσότερες γωνίες, η σειρά της Limone με τους στρόγγυλους φακούς αλλά και τα πολυγωνικά γυαλιά ηλίου Foggia σε χρώματα, όπως του διαφανούς γαλάζιου, κόκκινου και κίτρινου θα ταιριάξει αμέσως με το στιλ σου.

Γυαλιά Tartarouga

Σε αντίθεση με τους χρωματιστούς φακούς, τα γυαλιά ηλίου ταρταρούγα αποτελούν μια τάση που διακρίνεται από το εντυπωσιακό φινίρισμα και τις retro πινελιές. Η χρωματική αυτή σύνθεση διακρίνεται από φινέτσα και ταπεραμέντο, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί παντού. Από σκουρόχρωμες επιδερμίδες, διάφορα χρώματα μαλλιών μέχρι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπων, τα γυαλιά ταρταρούγα μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και εκλεπτυσμένο γούστο.

γυναικεία γυαλιά ηλίου

Φυσικά, δεν υπάρχουν περιορισμοί στα σχέδια που μπορείς να βρεις. Για όσες γυναίκες αναζητούν ένα ζευγάρι με μεγάλους φακούς και έντονες γωνίες, οι σειρές Taranto και Caramello είναι ιδανικές. Εξαιρετική πρόταση αποτελούν και τα χειροποίητα γυαλιά ηλίου Amo Handmade Tartarooga Brown με υπέροχο χρώμα.

Cat Eye

Με ιδιαίτερες γραμμές και χαρακτήρα ‘60s και ‘90s, τα γυναικεία γυαλιά cat eye έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο και αυτή τη χρονιά. Άκρως θηλυκά και αισθησιακά, θα τα δεις να φοριούνται παντού. Άλλωστε, σε σύγκριση με τα κοινά σχέδια, τα γυαλιά ηλίου cat eye ξεχωρίζουν για το μικρό τους μέγεθος και τις λεπτές αλλά έντονες γωνίες που θυμίζουν σχεδόν τρίγωνα.

Μπορείς να βρεις πολλές παραλλαγές για κάθε γούστο αλλά και μοντέλα για casual και πιο επίσημες εμφανίσεις. Όπως με τα cat eye γυαλιά της σειράς Serano με τις αυστηρές γωνίες και την ποικιλία χρωμάτων τους. Αν πάλι θέλεις μεγαλύτερο μέγεθος φακού με σκούρο σκελετό για περισσότερη αυτοπεποίθηση, δοκίμασε τις σειρές Vicenza και Norio στο αγαπημένο μαύρο χρώμα.

Γυαλιά Τύπου Μάσκα

Μια παρεξηγημένη πρόταση που μοιάζει να δικαιώνεται, αφού επιστρέφει δριμύτερη για το 2021. Τα γυαλιά ηλίου μάσκα μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με μερικές δόσεις γοητείας και σιγουριάς. Χάρη στο μεγάλο τους μέγεθος και τον τετραγωνισμένο φακό τους, μπορούν να δώσουν την αίσθηση γωνιών, ακόμα και σε πρόσωπα χωρίς έντονα ζυγωματικά.

τετράγωνά γυαλιά ηλίου

Μπορούν άνετα να φορεθούν με κάθε στιλ και outfit, ενώ, αν αγαπάς τα extreme sports, θα τα λατρέψεις. Όπως με τα σχέδια της Cervinia που θα τα βρεις στα εξεζητημένα χρώματα miele και blue leopar.

Oval Γυαλιά

Μπορεί να εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα μακρινά ‘90s, όμως τα γυαλιά ηλίου οβάλ παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ! Με έναν vintage αλλά μοντέρνο αέρα, το συγκεκριμένο σχέδιο έχει αγαπηθεί τόσο από το γυναικείο κοινό όσο και από αρκετά γνωστά pop icons. Απλοί ή πολύχρωμοι φακοί, με μεταλλικό ή πλαστικό σκελετό, αλλά και διάφορα χρώματα.

pervedere γυαλιά ηλίου

Προτίμησε τις πιο γήινες αποχρώσεις, όπως αυτή του σκούρου πράσινου ή μπεζ της σειράς Felice, που συνδυάζονται με ανοιχτόχρωμα ρούχα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν πάλι ψάχνεις πιο trendy σχέδια και χρώματα, οι σειρές Riva και Amo θα σε ενθουσιάσουν!

Oversize Γυαλιά

Κλασικά, διαχρονικά και classy. Τα γυναικεία oversized γυαλιά ηλίου μπορούν να προσθέσουν μια νότα μυστηρίου, ακόμη και σε πρόσωπα που δεν έχουν επενδύσει στο make up τους. Είναι πάντοτε κολακευτικά, ειδικά αν φορεθούν σε ένα πιο πλατύ πρόσωπο. Ένα από τα σχέδια που ξεχωρίζει ιδιαίτερα είναι τα γυαλιά ηλίου πεταλούδα, το απόλυτο fashion trend!

γυναικεία γυαλιά ηλίου collection

Μια υπέροχη και safe επιλογή, καθώς μπορείς να βρεις φακούς σε διάφορα σχέδια. Προτιμάς τα oversized γυαλιά ηλίου σε ποιο ωοειδές σχήμα; Η σειρά Giulia προσφέρει αρκετά πρακτικά ζευγάρια για τον σκοπό σου. Θέλεις πιο τετραγωνισμένα γυαλιά; Τότε δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τις σειρές Napoli και Medusa σε nude αλλά και σκούρα χρώματα.

Η Pervedere διαθέτει μια συλλογή με τα πιο μοντέρνα trends της χρονιάς για να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει! Κάνε δικό σου το ζευγάρι της αρεσκείας σου μέσα από εξαιρετικές τιμές, ενώ μπορείς να βρεις προσφορές σε γυναικεία γυαλιά ηλίου 1+1 δώρο για εσένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο!