Αυτά είναι τα καλύτερα βραδινά σύνολα για τις εξόδους μου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά είναι τα καλύτερα βραδινά σύνολα για τις εξόδους μου!

Σίγουρα θα αισθάνεστε κι εσείς μια γλυκιά προσμονή τώρα που όλα δείχνουν πως σιγά σιγά βγαίνουμε από το σπίτι για να κερδίσουμε ξανά τη ζωή μας, να απολαύσουμε μια σχετική κανονικότητα. Τα τραπεζάκια θα βγουν ξανά έξω και εμείς θα βρεθούμε πάλι στα αγαπημένα μας coffee στέκια αλλά στα steet bars όπου θα συναντήσουμε ξανά την παρέα για ποτό. Και ξέρετε κάτι; Για τις εμφανίσεις μου ξέρω πού θα ποντάρω.

maramalady eshop

βραδινά ρούχα

Στο εκπληκτικό eshop www.marmaladyclothingbar.com όπου βρίσκω τα πιο τέλεια βραδινά σύνολα για τις εξόδους μου.

Εννοείται πως θα διαλέξω floral αέρινα σετ με flared παντελόνες, αλλά και glam cropped tops που θα συνδυάσω με μονόχρωμα ψηλόμεσα παντελόνια, ενώ από την ντουλάπα μου δεν θα λείψουν τα midi σατέν φορέματα σε μαύρο ή έντονο ροζ χρώμα με κολακευτικό κρουαζέ ντεκολτέ.

marmalady σετ

marmalady βραδινά ρούχα

Εάν πάλι θέλω ένα πιο casual chic εφέ, θα επιλέξω ένα (τουλάχιστον) look από τη σειρά με τα ολόσωμα biker σορτς ενώ για τις βραδινές μου εμφανίσεις θα δοκιμάσω εντυπωσιακά maxi σατέν φορέματα σε θηλυκά σχέδια.

Τέλος, δεν μπορώ να μην σας τονίσω πως όλα μου τα σύνολα θα τα αναδείξω ακόμη περισσότερο με τα απαραίτητα glam αξεσουάρ, όπως εντυπωσιακά αστραφτερά κολιέ και σκουλαρίκια με στρας! Ξεκινάω να εφοδιάζω την γκαρνταρόμπα μου, λοιπόν και ετοιμάζομαι να βγω ξανά στους δρόμους ακόμα πιο stylish!

αξεσουάρ marmalady

Για περισσότερα γυναικεία ρούχα:

www.marmaladyclothingbar.com

Facebook: marmaladyclothing

Instagram: marmaladyclothingbar