Σούπερ sexy και στυλάτη στην παραλία!

Σούπερ sexy και στυλάτη στην παραλία!

Είμαι έτοιμη να... οργώσω φέτος το καλοκαίρι θάλασσες κι ακτές και να απολαύσω τις βουτιές μου στις διακοπές με έξτρα στυλ και beachwear που θα τραβήξουν πάνω μου όλα τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι το έχω ανάγκη μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού στο σπίτι, οπότε θέλω να επιλέξω όχι μόνο stylish μαγιό αλλά και trendy ρούχα παραλίας που θα είναι μοναδικά.

marmalady σετ παραλίας

ρούχα για παραλία

λευκό σετ παραλίας

Χωρίς να το πολυσκεφτώ κάνω κλικ στο Marmalady Clothing Bar και χάνομαι στις σούπερ sexy και κομψές επιλογές του. Αμέσως λάτρεψα τις διαφάνειες σε φορέματα και twin sets που αφήνουν να φανεί και το chic μαγιό μου από μέσα – γιατί κορίτσια η ιδέα είναι μετά την παραλία να περάσω και από το beach bar για ένα δροσιστικό ποτό με τις κολλητές μου. Και τα beachwear από το Marmalady Clothing Bar μού δίνουν αυτή τη δυνατότητα!

marmalady θεσσαλονίκη ρούχα

Υπέροχες παντελόνες με ασορτί crop tops, mini φούστες και μπλουζάκια με βολάν, σε λευκό και μαύρο χρώμα αλλά και σε γήινες αποχρώσεις, είναι αυτά που διάλεξα για να γίνω εύκολα to talk-of-the-beach. Τα πλεονεκτήματά τους; Αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο το σώμα μου, είναι δροσερά και άνετα και ξέρω καλά πως θα με βγάλουν... ασπροπρόσωπη στις summer εμφανίσεις μου.

ρούχα παραλίας θεσσαλονίκη

Για περισσότερα γυναικεία ρούχα:

www.marmaladyclothingbar.com

Facebook: marmaladyclothing

Instagram: marmaladyclothingbar