Marmalady Clothing Bar X Natasha Kay: Το πιο hot fashion collaboration της χρονιάς!

Marmalady Clothing Bar X Natasha Kay: Το πιο hot fashion collaboration της χρονιάς!

Το πιο hot fashion collaboration της χρονιάς συνέβη! Το iconic brand γυναικείων ρούχων από τη Θεσσαλονίκη, συνεργάζεται με την χαρισματική τραγουδίστρια και YouTuber, Natasha Kay που ανήκει στο roster της Panik Records.

Natasha Kay marmalady collaboration

Το ήδη διάσημο brand, Marmalady Clothing Bar, ένωσε τις δυνάμεις του με την Natasha Kay αφού η φιλοσοφία και τα θέλω που μοιράζονται παραμένουν κοινά μέσα στα χρόνια. Σε αυτή την καλοκαιρινή συλλογή θα βρείτε τα πιο must-have fashion items της σεζόν που δίνουν έμφαση στη γυναικεία εξωστρέφεια και χαρίζουν σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να ντυθούν άνετα και sexy με όποιο κομμάτι κι αν αποφασίσουν να αποκτήσουν!

Natasha Kay marmalady

Ανάμεσα στα key items, θα βρείτε μαγιό, παντελόνες, tops, σορτσάκια, unisex t-shirts και βερμούδες. Ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους αφού δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που αγαπούν το style και τη μόδα.

Natasha Kay youtuber

Η εταιρεία επένδυσε στην προσιτή τιμή των ρούχων γιατί πιστεύει πως όλοι πρέπει να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν έστω και ένα item από αυτή τη μοναδική καλοκαιρινή συλλογή.

Δείτε το video της συλλογής:

Βρείτε τη συλλογή στο www.marmaladyclothingbar.com και στο φυσικό κατάστημα της Marmalady Clothing Bar, Μητροπόλεως 77.

Instagram: marmaladyclothingbar

Facebook: marmaladyclothing

Tik Tok: marmaladyclothingbar

marmalady clothing bar logo