Κάνε αυτό το καλοκαίρι τα πιο στυλάτα σου βήματα

Κάνε αυτό το καλοκαίρι τα πιο στυλάτα σου βήματα

Με το βλέμμα στραμμένο στις διακοπές, ετοιμάζεις σίγουρα βαλίτσες για τις πρώτες αποδράσεις σου και ειδικά μετά το lockdown και τον εγκλεισμό θέλεις να έχεις μαζί σου ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα σε βολεύουν στις all-day εμφανίσεις σου αλλά θα τραβήξουν και το... βλέμμα πάνω σου λόγω... στυλ και κομψότητας!

παπούτσια ipanema

σαγιονάρες

σαγιονάρα ipanema

σαγιονάρες παπούτσια

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό στρέφεσαι για άλλη μία χρονιά στις συλλογές της Ipanema, που αποτελούν σταθερή αξία κάθε χρόνο για σένα, όταν πρόκειται να επιλέξεις τα καλοκαιρινά σου παπούτσια.

σαγιονάρες ελλάδα

φλατ παπούτσια σαγιονάρες

φλατ παπούτσια

σαγιονάρες ipanema ελλάδα

Φέτος όλες οι τάσεις είναι εδώ, για να συνδυάσεις τα summer outfits σου με τις πολυαγαπημένες δίχαλες flip flops σε έντονα χρώματα και bold prints -μάλλον έφτασε η ώρα να κάνεις αυτό το πολυαγαπημένο σου color blocking- αλλά και σε nude τόνους, ενώ το διαχρονικό μαύρο θα σε βολέψει πολύ, αφού θα το συνδυάσεις με τα πάντα.

σαγιονάρες ipanema

Και φυσικά ένας ακόμα λόγος για να επιλέξεις τις ΙΡΑΝΕΜΑ είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον, αφού η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις.

ipanema vegan

ipanema βιωσιμότητα

Είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στον χώρο της μόδας γενικότερα, και είναι πολύ σημαντική η στήριξη της βιωσιμότητας. Και η ΙΡΑΝΕΜΑ πρωτοπορεί και σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα.

vegan παπούτσια

Η ιδέα εδώ είναι μία: Όποιο στυλ κι αν έχεις, casual, athletic, feminine, στην Ipanema θα βρεις τα πιο stylish παπούτσια για να το αναδείξεις!

παπούτσια ipanema σαγιονάρες

ipanema φλατ

ipanema φλατ παπούτσια

Και φυσικά μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) αλλά και να δεις στο youtube υπέροχα βιντεάκια.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, στο www.adamsshoes.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.adamsshoes.gr

Θεσσαλονίκη: 2310 682222

Αθήνα: 210 9024435

Kύπρος: 357-22-346151