Ipanema: Τα σανδάλια του καλοκαιριού έχουν... στυλ & φαντασία!

Ipanema: Τα σανδάλια του καλοκαιριού έχουν... στυλ & φαντασία!

Με καταγωγή από την Βραζιλία, γεμάτη κέφι και χαρά, η νέα συλλογή της Ipanema είναι το κίνητρο που χρειαζόμαστε για να ταξιδέψουμε στη... μετά lockdown εποχή, όπου ονειρευόμαστε αχανείς παραλίες και πρασινογάλαζα νερά.

παπούτσια ελλάδα

φλατ παπούτσια

ipanema παπούτσια

φλατ παπούτσια σαγιονάρες

Η καλοκαιρινή μας τσάντα στις διακοπές γεμίζει με πολύχρωμα μαγιό, που ψάχνουν... διακαώς τον... παρτενέρ τους στις εξορμήσεις στα νησιά και στις βόλτες στα πλακόστρωτα. Οι πολυαγαπημένες μας flip flops έχουν και φέτος μια θέση στα summer looks μας αλλά και στην καρδιά μας, αφού κάθε χρόνο τις εμπιστευόμαστε και με το παραπάνω.

παπούτσια καλοκαιρινά σεζόν

Σε έντονα χρώματα αλλά και σε nude ή παστέλ τόνους, χωρίς να απουσιάζουν τα διαχρονικά λευκό και μαύρο, με παιχνιδιάρικα prints και με φαρδιά ή πιο στενή φάσα, αποτελούν τον ορισμό του στυλ, για κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίσουν και στις street style εμφανίσεις τους.

Άλλωστε, είναι μεγάλη τάση να φοράμε σαγιονάρες ακόμα και με πιο glam κομμάτια, δημιουργώντας μια... στυλιστική αντίθεση, που κάνει fashion statement! Δεν είναι τυχαίο που οι influencers στους δρόμους της πόλης υιοθετούν αυτό το trend, χωρίς δεύτερη σκέψη.

καλοκαιρινή σεζόν

σαγιονάρες ipanema

σαγιονάρα ipanema

σαγιονάρες

σαγιονάρες σεζόν

Εάν τώρα εσύ... κάνεις δεύτερες σκέψεις, η Ipanema έχει τη λύση, προτείνοντάς σου κομψά flat πέδιλα που καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι... χώρο στη βαλίτσα ή την ντουλάπα σου! Γιατί ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό!

ipanema σεζόν

καλοκαιρινή σεζόν ipanema

Και για να πειστείς ακόμα περισσότερο ότι κάνεις τη σωστή επιλογή, η ΙΡΑΝΕΜΑ δείχνει μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις.

ipanema vegan

ipanema βιωσιμότητα

vegan παπούτσια

Είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στον χώρο της μόδας γενικότερα και είναι πολύ σημαντική η στήριξη της βιωσιμότητας. Και η ΙΡΑΝΕΜΑ πρωτοπορεί και σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα. Οπότε το κέρδος σου είναι διπλό! Μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Και φυσικά μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) αλλά και να δεις στο youtube υπέροχα βιντεάκια.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, στο www.adamsshoes.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.adamsshoes.gr

Θεσσαλονίκη: 2310 682222

Αθήνα: 210 9024435

Kύπρος: 357-22-346151