Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

H Under Armour... εκτοξεύεται στο Διάστημα!

H Under Armour... εκτοξεύεται στο Διάστημα!
FASHION NEWS 29.07.2021 16:00

Τα ξεχωριστά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της εταιρείας Under Armour δεν τα αγαπώ μόνο εγώ αλλά σίγουρα και όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τα σπορ και αποζητούν κομμάτια που αντέχουν στις όποιες... κακουχίες! Κομμάτια βασισμένα σε καινοτόμες τεχνολογίες που βοηθούν κάθε αθλητή να αυξήσει τις επιδόσεις του και να διακριθεί. Δοκιμασμένα σε δύσκολες και απαιτητικές προπονητικές συνθήκες, έχουν στυλ και προσωπικότητα και για μένα είναι η καλύτερη επιλογή.

Φαίνεται, όμως, πως η αντοχή τους στον χρόνο, η τέλεια εφαρμογή και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν πλέον να ξεφεύγουν από τα στενά όρια της Γης και να... ταξιδεύουν στο Διάστημα. Τι σημαίνει αυτό; Η Under Armour συνεργάζεται με τον ιδρυτή της Virgin Galactic, Sir Richard Branson, με ρούχα και υποδήματα αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους πρώτους ιδιώτες αστροναύτες που θα ταξιδέψουν στον Άρη.

Αύγουστος Πανταζίδης

Δεν μπορούσα να περιμένω, λοιπόν, κάτι πιο... φανταστικό από αυτό, να κυκλοφορήσει δηλαδή μια σειρά ρούχων που θα μπορώ να αποκτήσω και εγώ, μια limited edition συλλογή UNDER ARMOUR x Virgin Galactic βασισμένη στην τεχνολογία UA RUSH™ με σκοπό να βοηθήσει όλους του αθλητές να ξεπεράσουν τα όρια τους.

Πρώτος και καλύτερος φυσικά ανάμεσά τους ο δικός μας 30χρονος Αύγουστος Πανταζίδης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης και ο μοναδικός, πλέον και επίσημα, στην ελληνική λίστα Forbes με τίτλο «Οι 30 πιο επιτυχημένοι κάτω των 30».

Πανταζίδης αστροναύτης

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, όπως κι εγώ πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο πρόσωπο για να γίνει το κεντρικό της καμπάνιας “Train What’s Under The Armour”, όπου μαζί με κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως Michael Phelps & Anthony Joshua, και μέσα από την ιστοσελίδα perfomanceacademy.underarmour.com μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται συνεχώς στα υψηλότερα επίπεδα, όχι μόνο μέσω της σωματικής τους δύναμης αλλά μέσω της ψυχικής δύναμης και της προετοιμασίας.

«Κανένα μεγάλο όνειρο δεν πραγματοποιείται αν είσαι μόνος σου και δύσκολα πετυχαίνει κάποιος μόνος του πράγματα όσο ικανός κι αν είναι», λέει ο Αύγουστος, που ετοιμάζεται πυρετωδώς να πραγματοποιήσει την υποτροχιακή πτήση το 2023, να πάει στη Σελήνη το 2030 και στον Άρη το 2035.

Κότσια χρειάζονται, προσπάθεια και να ξεπερνάς τα όριά σου, να κάνεις θυσίες και να βρίσκεις συμπαραστάτες να σε στηρίξουν, όπως ακριβώς θα κάνει η νέα σειρά UNDER ARMOUR x Virgin Galactic που θα βρεις αποκλειστικά στο UA Brand House στην Γλυφάδα.

Share