Καλοκαιρινές βόλτες με στυλ... και φαντασία!

Καλοκαιρινές βόλτες με στυλ... και φαντασία!

Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τις διακοπές μου και σκέφτομαι πώς μπορώ να... μεταφέρω την άνεση που νιώθω στην πόλη, έχοντας όλα τα αγαπημένα μου ρούχα στην ντουλάπα, και την ευκολία μου στους συνδυασμούς... και στο νησί μου. Μέσα σε μια καλοκαιρινή βαλίτσα μπορεί φυσικά να μην χωράνε όσα έχω λατρέψει από το dk style fashion (όχι όλα, τουλάχιστον), αλλά εγώ θα διαλέξω τα πιο στυλάτα και μοδάτα κομμάτια που θα με βοηθήσουν να δημιουργήσω και στις διακοπές μου πολλά in fashion outfits.

μπλούζα με δέσιμο στο πλάι

Τοπ με δέσιμο στα πλαϊνά

σορτς dk style cargo

Σορτς cargo με ζώνη

τζιν φούστα dk style

Jean φούστα

Δοκίμασε κι εσύ να μπεις στο dkstyle.gr και θα με θυμηθείς. Πόσες προτάσεις, πόσα διαφορετικά κομμάτια για κάθε περίσταση, πόσα stylish looks μπορείς να δημιουργήσεις διαλέγοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Γιατί το dkstyle.gr δεν είναι ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων αλλά ο απόλυτος προορισμός της μόδας.

Εδώ δεν αρκούνται σε λίγα μόνο σχέδια από κάθε κατηγορία ρούχων – και αυτό είναι το μυστικό τους, για να με βοηθήσουν να δημιουργήσω καθημερινά καλοκαιρινά σύνολα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το dkstyle.gr ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, οπότε δεν πρόκειται να χάσεις ούτε και την παραμικρή λεπτομέρεια και θα είσαι πάντα σίγουρη πως τα outfits σου θα είναι ακριβώς του... the point.

ολόσωμη φόρμα dk fashion

Ολόσωμη φόρμα με δέσιμο στο λαιμό

εφαρμοστό φόρεμα dk style

Φόρεμα maxi εφαρμοστό με σκίσιμο στο πόδι

Πώς να μην είμαι δηλαδή διαρκώς με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όχι μόνο γιατί θα πάω διακοπές και θα χαλαρώσω, αλλά θα το κάνω κιόλας μέσα στα πιο κομψά και sexy ρούχα, απευθείας από τους ειδικούς.

Έτσι δεν έχω παρά να διαλέξω ρούχα και μαγιό που κάνουν από μόνο τους fashion statement χωρίς μεγάλη δυσκολία και να σιγουρευτώ πως δεν χρειάζομαι τίποτα παραπάνω από τα ξεχωριστά κομμάτια του dkstyle.gr, που θα με βοηθήσουν να δημιουργήσω... λίγα και καλά all-day summer looks που θα κάνουν αμέσως... δήλωση μόδας!

φόρεμα λευκό dk fashion

Φόρεμα με ροζ κορδέλα στη πλάτη

σετ μπλούζα φούστα

Σετ φούστα με μπλούζα bardot

Μια σημαντική λεπτομέρεια; Διάλεξε πολλά μαγιό (που δεν πιάνουν και πολύ χώρο στο σακίδιο) γιατί θα τα φορέσεις και σαν top ή body μαζί με παντελόνι, φούστες και σορτσάκια. Σκέψου έξυπνα εσύ και άσε τις ιδέες στο στυλιστικό κομμάτι να τις υλοποιήσει το dkstyle.gr.

σετ μαγιό με καφτάνι dk style

Σετ μαγιό με λωρίδες και καφτάνι

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

dkstyle.gr

Facebook: DK.Style.Fashion

Instagram: dk_stylefashion