Ανακάλυψε τις πιο hot αποχρώσεις σε γυναικεία μαγιό για το καλοκαίρι του 2021!

Ανακάλυψε τις πιο hot αποχρώσεις σε γυναικεία μαγιό για το καλοκαίρι του 2021!

Το καλοκαίρι του 2021 τα δεδομένα συνεχώς μεταβάλλονται, με τα ταξιδιωτικά σχέδια να αλλάζουν και αυτά. Αυτό που δε θα αλλάξει ποτέ, όμως, είναι η λαχτάρα μας για τη θάλασσα, και ίσως – δηλαδή σίγουρα – η λαχτάρα μας για νέα γυναικεία μαγιό!

Στο eshop των Olympic Stores θα βρεις τις πιο στιλάτες αποχρώσεις σε γυναικεία μαγιό για το 2021 όπως εμφανίστηκαν στις πασαρέλες, για να είσαι έτοιμη για βουτιά είτε στο νησί, είτε στην πιο κοντινή σου παραλία. Πάμε να τις δούμε;

Μαγιό μπικίνι μαύρο – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores μαύρο μαγιό

Η μεγαλύτερη τάση φέτος είναι ταυτόχρονα και η πιο κλασική! Ένα μαύρο μαγιό μπικίνι θα σε σώσει σε κάθε περίσταση – σαν το μικρό μαύρο φόρεμα.

Fashion Tip: Μην το υποτιμήσεις – βάλτο τώρα στη βαλίτσα των διακοπών, ιδανικά σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο ή κόψιμο για να ξεχωρίσεις!

Κόκκινο μαγιό ψηλόμεσο – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores κόκκινο μαγιό

Για το ψηλόμεσο μαγιό δεν υπάρχουν πολλά να πούμε φέτος – celebrities όπως οι Kardashians τα έχουν πει όλα. Το αγαπημένο των Ελληνίδων με τη χρυσαφένια επιδερμίδα, όμως, παραμένει το κόκκινο ψηλόμεσο μαγιό!

Fashion Tip: Πόνταρε και εδώ σε ένα σούπερ κλασικό κομμάτι που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, όπως το μαγιό μπικίνι τριγωνάκι!

Λεοπάρ μαγιό– 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores λεοπάρ μαγιό ολόσωμο

Δεκάδες μοντέλα περπάτησαν τις πασαρέλες με ένα λεοπάρ μαγιό φέτος. Αν είσαι γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, θα το έχεις παρατηρήσει.

Fashion Tip: Το καλύτερο λεοπάρ μαγιό θα το βρεις στα Olympic Stores, και είναι ολόσωμο με τέλεια κοψίματα!

Γαλάζιο γυναικείο μαγιό – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores γαλάζιο μαγιό

Αν το στιλ σου είναι πιο girly και ρομαντικό, τότε υπάρχει hot trend και για σένα! Πρόκειται φυσικά για το γαλάζιο γυναικείο μαγιό, που έχει αγαπηθεί από πολλές φέτος.

Fashion Tip: Ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένο κορμί, και σίγουρα είναι ένα χρώμα που έλειπε από την γκαρνταρόμπα σου. Πρόλαβε το!

Κίτρινο μαγιό μπικίνι – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores κίτρινο μαγιό

Άλλο ένα χρώμα μαγιό που μπορεί να μην του έδινες και τόση σημασία παλιότερα, μα φέτος έχει μπει στις ζωές μας δυναμικά. Ένα κίτρινο μαγιό μπικίνι ταιριάζει τέλεια τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθιές και σίγουρα και σε σένα!

Fashion tip: Συνδύασε δύο τάσεις σε μία και πόνταρε σε ένα κίτρινο μπικίνι με βολάν για το πιο αναπάντεχο δίδυμο!

Χακί μαγιό – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores χακί μαγιό

Στις πιο αγαπημένες τάσεις των σχεδιαστών ανήκουν φυσικά η combat και η safari. Με ταμπά, εκρού και χακί σχέδια κάθε σεζόν, πρόκειται σίγουρα για τάση που έχεις δοκιμάσει!

Fashion tip: Προτίμησε ένα χακί μαγιό με χρυσές αγκράφες και συνδύασε το με ψάθινο καπέλο για να ολοκληρώσεις το safari look του φετινού καλοκαιριού!

Λευκό μαγιό – 1+1 ΔΩΡΟ 19.99

olympic stores λευκό μαγιό

Ο βασιλιάς της παραλίας! Το λευκό μαγιό είναι ό,τι πιο σικ μπορείς να βάλεις, και πολύ εύκολα το συνδυάζεις με ρούχα και αξεσουάρ για να συνεχίσεις κατευθείαν για φαγητό ή ποτό!

Fashion tip: Μη χάνεις χρόνο! Δοκίμασε σήμερα ένα λευκό μαγιό σε ριπ ύφανση – την απόλυτη τάση στα μαγιό για το 2021!

Όσο προχωράμε στην καρδιά του καλοκαιριού και τα διαθέσιμα κομμάτια μειώνονται, θα βρίσκεις σούπερ προσφορές σε μαγιό. Στα Olympic Stores με 1+1 ΔΩΡΟ, θα ανακαλύψεις όλες τις hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού στα γυναικεία μαγιό και σίγουρα δε θα φύγεις με άδειο καλάθι! Ξεκίνα τις αγορές σου τώρα!