Προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης με επαγγελματικό προσανατολισμό, από τη Σχολή Μόδας AVIOTI FASHION ED!

Προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης με επαγγελματικό προσανατολισμό, από τη Σχολή Μόδας AVIOTI FASHION ED!

Το AVIOTI FASHION ED είναι εξειδικευμένη Σχολή προγραμμάτων & σεμιναρίων Σχεδιασμού και Κατασκευής Ενδύματος, Ενδυματολογίας, Styling και Τέχνης. Ακολουθεί ανοδική εξελικτική πορεία, στοχεύοντας στην πρακτική τεχνογνωσία, χωρίς όμως να πάψει να εξηγεί τη Μόδα με όρους Τέχνης.

Υπάρχει ένα πλήθος σεμιναρίων τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει ακόμα και ένας αρχάριος, αλλά και επαγγελματικά προγράμματα σπουδών για όποιον θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να εισέλθει στον κόσμο της Μόδας αποφασιστικά!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ AVIOTI FASHION ED αποτελεί εγγύηση διότι:

  • Διαθέτει σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, φιλτραρισμένο από την πρακτική εφαρμογή του στην αγορά εργασίας.
  • Οι εκπαιδευτικοί του διαθέτουν εμπειρία χρόνων στο χώρο της Μόδας και Ενδυματολογίας.
  • Η διασύνδεση με την αγορά εργασίας μέσα από τις δομές του ομίλου AVIOTI , αποτελεί δυνατό εργαλείο για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.
  • Το laboratory AVIOTI, με την δραστηριότητές του στην παροχή υπηρεσιών σε βιοτεχνίες, καταξιωμένα brands και atelier και με την υπηρεσία Ανεύρεση στελεχών για επιχειρήσεις, διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών οι οποίες απορροφούν τους απόφοιτους της σχολής.

Οι κατευθύνσεις της σχολής είναι οι εξής:

  1. ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ

Ο Σχεδιαστής Μόδας ασχολείται με τη σχεδίαση ενδυμάτων, την κατασκευή πατρόν και την επιμέλεια της κατασκευής συλλογής ρούχων, συνδυάζοντας ιδέες υψηλής αισθητικής, με τα σωματομετρικά δεδομένα και επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά.

Ερευνά νέες αισθητικές και διεθνείς τάσεις μόδας, για να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς.

Γνωρίζοντας καλά το περιβάλλον, τις δομές και τη λειτουργία της σύγχρονης βιομηχανίας του fashion design, ο απόφοιτός της σχολής, προωθεί τις ιδέες του με αποτελεσματικότητα.

Η κατεύθυνση της ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, στο δεύτερο έτος σπουδών, απευθύνεται στο εικαστικό μέρος της θεατρικής παράστασης και της κινηματογραφικής ταινίας.

Εναλλακτικά η σχολή προσφέρει και το ταχύρυθμο, μονοετές πρόγραμμα: FASHION DESIGN & CONSTRUCTION, όπου το πέρας του προγράμματος, οι απόφοιτοί, μπορούν να αναζητήσουν εργασία σε διάφορους τομείς όπως:

Δημιουργώντας τα δικά τους atelier ραπτικής ή brand.

Σε βιοτεχνίες σχεδιασμού και κατασκευής ενδυμάτων ως Σχεδιαστές Μοντελιστ, σε περιοδικά και media ως Στυλίστες, ή ως FASHION ILLUSTRATOR freelance concept makers.

aviotifashioned.gr/project/fashion-design-construction/

  1. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για τον τεχνικό τομέα κατασκευής ενδύματος, τότε μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα ΠΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ι&ΙΙ), ως εξειδικευμένος Μοντελίστ – Πατρονίστ - Υπεύθυνος Παραγωγής θα είναι ο γνώστης του κάθε σταδίου κατασκευής και παραγωγής, τόσο της βιοτεχνίας και του ατελιέ όσο και των συνεργαζόμενων μονάδων του κλάδου.

aviotifashioned.gr/project/patron-ke-kataskevi-endymaton-montelist-ypefthynos-paragogis/

aviotifashioned.gr/project/patron-paragogi-endymaton-montelist-ypefthynos-paragogis-ii/

  1. BESPOKE & COUTURE – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΥΦΙΚΟΥ

Ένα εξειδικευμένο αυτό εργαστηριακό πρόγραμμα, που ενισχύει μέσα από τη μελέτη και την πρακτική το δημιουργικό δυναμικό του συμμετέχοντα και ενθαρρύνει τη διερεύνηση για υλικά και τεχνικές διαδικασίες του τομέα της Υψηλής Ραπτικής. Σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ενδύματα όπως: κορσέδες, Cocktails dresses, Nνυφικά, Avant Garde και λοιπά prêt – a- porter de luxe

aviotifashioned.gr/project/bespoke-couture-schediasmos-ke-kataskevi-nyfikou/

  1. FASHION STYLIST

Το επάγγελμα του Fashion stylist ( Στυλίστα ) είναι ένα δημιουργικό, λαμπερό αλλά και απαιτητικό επάγγελμα, το οποίο παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση. Το πλήρες πρόγραμμα σπουδών είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε, σε εβδομαδιαία βάση, οι γνώσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες να καταλήγουν σε Προσομοίωση Επαγγελματικής Διαδικασίας, μέσω projects φωτογραφήσεων και βιντεοσκοπήσεων μόδας. Ώστε με την πρακτική αυτή διαδικασία, να φτάνουν σε υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

aviotifashioned.gr/project/fashion-stylist/

  1. FASHION BUSINESS

Το μονοετές αυτό πρόγραμμα συνδυάζει τη δημιουργική γνώση της μόδας με την επιχειρηματικότητα και την επικοινωνία. Οι σπουδαστές θα μάθουν την λειτουργία της αγοράς καθώς και πρακτικές διαχείρισης και εμπορευματοποίησης

  1. Τέλος τα ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, που αποτελούν αποσπασματικά κομμάτια ύλης των επαγγελματικών προγραμμάτων, που βοηθούν τον συμμετέχοντα να γνωρίσει ένα πεδίο Μόδας ή Τέχνης, ή και να συμπληρώσει τις γνώσεις του , αν έχει προηγούμενες σπουδές με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

aviotifashioned.gr/vrachychronia-seminaria/

Στοιχεία επικοινωνίας

Ερμού 51, Σύνταγμα 6ος όροφος ΤΚ:1056

+30.2111830849 – 6933322941

info@aviotifashioned.gr

https://aviotifashioned.gr/

Facebook: @aviotifashioned

Instagram: aviotifashioned