Camel Active: Όλες οι φθινοπωρινές τάσεις είναι εδώ!

Camel Active: Όλες οι φθινοπωρινές τάσεις είναι εδώ!

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα... φαίνεται ξεκάθαρα στην γκαρνταρόμπα μου, οπότε χρειάζομαι τάχιστα έναν αέρα ανανέωσης που θα με... βγάλει στους δρόμους της πόλης πιο στυλάτη από ποτέ. Fashion icon από τη μία, υπέρμαχος της άνεσης και του casual sporty look από την άλλη, θέλω ρούχα και παπούτσια που θα είναι βολικά και μοδάτα ταυτόχρονα.

Η νέα συλλογή Camel Active έχει ό,τι ακριβώς χρειάζομαι για το street style μου αλλά και για τις εξορμήσεις μου στο βουνό. Safari outfit από τη μία αλλά και sporty elegant στυλ από την άλλη, μπορώ να κάνω άπειρους συνδυασμούς με παντελόνια, μπλουζάκια, μπουφάν και φούτερ, για να μη βαριέμαι ποτέ.

camel active ρούχα

Γιλέκο μπλε

Ζακέτα Full Zip γκρι κανονική γραμμή

Γυναικείο γιλέκο καπιτονέ βεραμάν

φθινοπωρινή συλλογή camel active

Γυναικείο πουλόβερ βεραμάν - χακί κανονική γραμμή

T-shirt μακρυμάνικο Henley χακί κανονική γραμμή

Πουλόβερ ριγέ κανονική γραμμή

Ειδικά με τα denim, που έχω ένα φετίχ, είναι η καθημερινή χαρά μου να δημιουργώ διαφορετικά outfits φορώντας τα πιο in fashion σύνολα. Κι όταν θέλω να βγω ραντεβού, οι πιο κομψές επιλογές Camel Active, με παλτό, δερμάτινα jackets, φουλάρια και puffer γιλέκα με... βγάζουν ασπροπρόσωπη.

Την εμφάνισή μου ολοκληρώνω πάντα με ένα stylish ζευγάρι παπούτσια, που αντέχουν στις... κακουχίες, αφού είμαι λάτρης των σπορ αλλά και των περιπάτων μαζί με την παρέα μου. Φυσικά όλα αυτά (κι ακόμα περισσότερα) τα βρίσκω με ένα κλικ στο clodist.gr, σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, και φτάνουν άμεσα και με ασφάλεια στην πόρτα μου χωρίς καμία χρέωση για αγορές άνω των 70 ευρώ.

φθινοπωρινή συλλογή clodist

Πουκάμισο μπλε κανονική γραμμή

Πουκάμισο καρό μπλε - πράσινο κανονική γραμμή

Γυναικείο παλτό με κουκούλα καρό μπλε - μπεζ

φθινοπωρινή συλλογή

Παντελόνι denim μπλε ξεβαμμένο άνετη γραμμή

Παντελόνι denim μπλε ανοιχτό στενή γραμμή

camel active αξεσουάρ

Ζώνη δερμάτινη καφέ

Ζώνη δερμάτινη μαύρη

Καπέλο Jockey χακί

Γυναικείο μαντήλι με σχέδια χακί

Κι όταν ο αγαπημένος μου δείχνει να... ζηλεύει λιγάκι, τότε του κάνω το χατίρι να βάλω στο καλάθι μου και τα πιο trendy αντρικά Camel Active, για να είναι δίπλα μου σωστό... μοντέλο! Άλλωστε η ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και στυλ είναι τόσο μεγάλη, που κανείς από τους δυο μας δεν μένει... παραπονεμένος!

Γιατί η μόδα δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει – και το clodist.gr τον έχει!

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

Site: clodist.gr

Instagram: camelactive, clodist_