Updated προτάσεις από την Adam's Shoes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Updated προτάσεις από την Adam's Shoes

Το φθινόπωρο δημιουργεί πάντα την ανάγκη να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που θα φοράμε όλο τον χειμώνα. Τι χρειαζόμαστε; Στυλάτα ρούχα και εμπνευσμένα παπούτσια, για all-day looks που δεν θα περνούν απαρατήρητα.

φθινοπωρινή σεζόν adams shoes

Η Adam's Shoes έχει τη λύση μέσα από updated προτάσεις για κάθε στυλ, δίνοντας έμφαση στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν αλλά και στην άνεση που αποζητάμε καθημερινά.

adams shoes

Σχέδια που θα λατρέψεις και δεν θα αποχωριστείς εύκολα, από δερμάτινα μποτίνια και μοντέρνα biker boots με φερμουάρ, με trendy διακοσμητικά λάστιχα αλλά και διχρωμίες, σε δέρμα ή λουστρίνι, χαμηλά boho μποτάκια και βέβαια το απόλυτο trend της σεζόν, τα μοκασίνια και τα loafers... υπόσχονται να απογειώσουν εύκολα και την πιο minimal εμφάνιση. Στολισμένα με αλυσίδες, σε κροκό δέρμα ή λουστρίνι, είναι ό,τι πιο ενημερωμένο φέρνει η Adam’s Shoes στην φθινοπωρινή ντουλάπα μας αλλά και στα urban looks μας.

παπούτσια φθινοπωρινή σεζόν

adams shoes μπότες

adams shoes φθινοπωρινή κολεξιόν

Η συμβουλή μας; Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή Adam's Shoes, που προσφέρει άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και εμπιστεύσου τις μοναδικές προτάσεις από την πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο των υποδημάτων!

adams shoes φλατ

αθλητικά παπούτσια

adams shoes αθλητικά παπούτσια

Aναζήτησε τη νέα συλλογή σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε την Αdam’s Shoes στα:

Instagram @adamsshoes.gr

Facebook adamsshoes.gr

Μπες στο www.adamsshoes.gr για ακόμα περισσότερες ιδέες και προτάσεις.