Η νέα συλλογή Nine West αναδεικνύει τον δυναμισμό & τη θηλυκότητα!

Η νέα συλλογή Nine West αναδεικνύει τον δυναμισμό & τη θηλυκότητα!

Από το πρωί στη δουλειά, την απογευματινή βόλτα και φυσικά τη νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση, η Nine West έχει τη λύση! Με ποιο τρόπο; Με τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή που ξεχωρίζει για τη μεγάλη ποικιλία σε sneakers, γόβες και τσάντες, όπως εντυπωσιακά satchel, shopper bags, handbacks και κομψά pouches, στα οποία κυριαρχούν τα δυναμικά μοτίβα, τα επιβλητικά χρώματα, τα έντονα και άκρως στιλάτα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις διακριτικές ή πιο έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες.

nine west τσάντες

Σκοπός της φθινοπωρινής σειράς με τίτλο “Fierce and Fearless”, που ο Οίκος απογειώνει με πρωταγωνίστριες το γνωστό μοντέλο Barbara Palvin και τη Maria Borges με καταγωγή από την Αγκόλα, είναι να αναδείξει τον δυναμισμό και τη δυναμικότητα κάθε γυναίκας ξεχωριστά, που θέλει το στυλ της να ξεχωρίσει και οι εμφανίσεις της να κάνουν fashion statement.

nine west κολεξιόν

Η Nine West αναδεικνύει τις σημερινές γυναίκες μέσα από τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της συλλογής, εκείνες που δεν παύουν να μάχονται και να χαράσσουν καθημερινά τη δική τους ανεξάρτητη πορεία στην εποχή που ζούμε, που δεν φοβούνται να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και δεν σταματούν σε κανένα εμπόδιο μέχρι να τα πραγματοποιήσουν.

nine west ρούχα και αξεσουάρ

Τσέκαρε, λοιπόν, κι εσύ όλα τα κομμάτια, όπου κυριαρχούν τα φθινοπωρινά χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ, το animal print & οι μεταλλικές αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί, εστιάζοντας σε θηλυκές γραμμές με τσάντες, αξεσουάρ και υποδήματα που θα ολοκληρώσουν κάθε outfit χαρίζοντας κομψότητα, στιλ και πάνω από όλα δυναμισμό.

nine west

Η νέα συλλογή της Nine West είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 1088400