DK Style: Τα πιο στυλάτα ρούχα με έκπτωση!

DK Style: Τα πιο στυλάτα ρούχα με έκπτωση!

Λατρεύω τη μόδα και το ωραίο στυλ και φυσικά ενημερώνομαι για τις τάσεις, ξεφυλλίζοντας περιοδικά αλλά και από το διαδίκτυο. Είναι τυχαίο πως τo fashion brand DK Style βλέπω πως το προτιμούν πολλές επώνυμες της εγχώριας showbiz, που φιγουράρουν συχνά στις σελίδες και στα sites αντίστοιχων μέσων; Μάλλον όχι, αφού εδώ βρίσκουν τα πιο στυλάτα all-day ρούχα και αξεσουάρ για να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους.

dk style φόρεμα

Φόρεμα που δένει η φούστα με το τοπ

Για τη δική μου γκαρνταρόμπα, λοιπόν, δεν χρειάζεται να προβληματίζομαι, ειδικά τώρα που η Black Friday είναι προ των πυλών και στο dkstyle.gr είμαι σίγουρη πως θα βρω stylish κομμάτια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εκπτώσεις μάλιστα που φτάνουν το 40%-50%!

ολόσωμη φόρμα dk fashion

Ολόσωμη φόρμα ριγέ με ζώνη

σετ dk style

Σετ τζάκετ με φόρμα και μπλούζα

Φορέματα, πανωφόρια, twin-sets, παντελόνια και tops, αλλά και τσάντες και παπούτσια, ζώνες και αξεσουάρ σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις και υπόσχονται να κάνουν τις καθημερινές μου εμφανίσεις να μείνουν αξέχαστες. Ποντάροντας στην καλύτερη ποιότητα των υλικών αλλά και στο μοναδικό design, το DK Style αποτελεί εγγύηση για το ντύσιμό μου, που θα με βγάλει ασπροπρόσωπη στις εξόδους μου από το πρωί ως το βράδυ.

πουκάμισο dk style

Πουκάμισο με αλυσίδα

παντελόνι με δέσιμο dk style

Παντελόνι με δέσιμο στον αστράγαλο

παντελόνι dk style

Δερμάτινο παντελόνι με δέσιμο στον αστράγαλο

Όποιο στυλ κι αν θέλω να δημιουργήσω -από casual και sporty μέχρι elegant και sexy, εδώ βρίσκω πάντα μια πλούσια συλλογή με όλα τα απαραίτητα fashion items, για να δημιουργήσω κομψά outfits, για τα οποία μιλάνε μετά για καιρό οι φίλες και η παρέα μου! Φυσικά ακολουθώ τις δικές μου στυλιστικές γραμμές στις επιλογές αλλά δεν διστάζω κιόλας να πειραματιστώ με τις προτάσεις που μου κάνουν οι ειδικοί του DK Style, για να απογειώσω ακόμα περισσότερο τα looks μου.

φόρμα σετ dk style

Κολάν σετ με τοπ

Στα highlights σημείωσε τα Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των €30 αλλά και τη μεγάλη τους προσφορά με Δώρο μια μπλούζα με αγορές άνω των €50. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία;

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

dkstyle.gr

Facebook: DK.Style.Fashion

Instagram: dk_stylefashion