Όλες οι fashion lovers θα λατρέψουν τα γυναικεία ρούχα Miss Simbolo!

Όλες οι fashion lovers θα λατρέψουν τα γυναικεία ρούχα Miss Simbolo!

Αγαπάς τη μόδα και φαίνεται! Τα ρούχα σου ξεχωρίζουν, είναι εντυπωσιακά, στυλάτα και φυσικά ακολουθούν τις τάσεις κάθε σεζόν χωρίς φυσικά να θυσιάζουν την ιδιαιτερότητά τους. Η γκαρνταρόμπα σου έχει... ονοματεπώνυμο και εσύ δεν αλλάζεις με τίποτα το Miss Simbolo, που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Βρες γυναικεία ρούχα online και μοναδικά outfits για όλες τις ώρες της μέρας, που δημιουργείς με basic κομμάτια αλλά και πιο glam ρούχα, ώστε να κάνεις stylish συνδυασμούς, για έξτρα στυλ και κομψότητα.

πλεκτό με αποσπώμενο ζιβάγκο miss simbolo

Πλεκτό με αποσπώμενο ζιβάγκο

φούστα δερμάτινη miss simbolo

Φούστα δερματίνη κλος

ζιβάγκο φόρεμα κίττρινο miss simbolo

Φόρεμα πλεκτό ζιβάγκο

Θηλυκά fashion items και ταυτόχρονα άνετα, χωρίς να περιορίζουν τη γυναικεία σου έκφραση, και must-have σε ανταγωνιστικές τιμές, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της γυναίκας Miss Simbolo, που θέλει να κάνει δήλωση μόδας με τις εμφανίσεις της χωρίς να είναι κραυγαλέα!

σακάκι τουίντ miss simbolo

Σακάκι μαύρο με λευκά - τουίντ

πουκάμισο σατέν miss simbolo

Πουκάμισο σατέν κρουαζέ

παντελόνα miss simbolo

Παντελόνα Lurex

Η συλλογή εμπλουτίζεται πολύ συχνά με νέα trendy κομμάτια, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υφασμάτων, τη διαχρονική κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελώντας φυσικά ολοκληρωμένες προτάσεις εμφάνισης σε value for money τιμές.

φόρεμα λευκό miss simbolo

Φόρεμα πλεκτό κλος ημιζιβάγκο

ζακέτα έθνικ miss simbolo

Ζακέτα έθνικ κρόσια

Κάνε μια βόλτα από τα καταστήματα Miss Simbolo ή μπες στο πιο λειτουργικό e-shop της γυναικείας μόδας miss-simbolo.gr και διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα, που θα απογειώσουν τα all-day looks σου με τον ιδανικό τρόπο.

INFO

Κεντρικό: Μιαούλη 52, Μοσχάτο, τηλ. 210 9415544

Καταστήματα:

Ακαδημίας 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3638932

Κυριαζή 21, Κηφισιά, τηλ. 210 8087064

Instagram: misssimbolo

Facebook: miss.simbolo