Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γούρια-κολοκύθες πρωταγωνιστούν τα φετινά Χριστούγεννα!

Γούρια-κολοκύθες πρωταγωνιστούν τα φετινά Χριστούγεννα!
FASHION NEWS 08.12.2021 10:18

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα η Σταχτοπούτα βρήκε την ευκαιρία να πάει στον μεγάλο χορό στο κάστρο και να συναντήσει τον πρίγκιπά της. Ποντίκια και σαύρες μεταμορφώθηκαν σε άλογα και μια κολοκύθα σε άμαξα. Στην ιταλική παραλλαγή του παραμυθιού η φλούδα της κολοκύθας, κομμένη σε λουρίδες, αξιοποιήθηκε από την Σταχτοπούτα (Ζουκακία στα ιταλικά, δηλαδή “άσχημη κολοκύθα”) σαν μεταμφίεση. Η κολοκύθα επίσης στην ιστορία «Τα Τρία Φτερά» συμβολίζει την κλεψύδρα, μεταφορικά δηλαδή τον Πάνω και τον Κάτω Κόσμο.

Η κολοκύθα πρωταγωνιστεί αυτά τα Χριστούγεννα στα γούρια της εταιρείας Lina’s Exclusive, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, με περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία, ως ένα σύμβολο χαράς, τύχης και ευτυχίας αλλά και σαν ένα εξαιρετικά φινετσάτο διακοσμητικό για τον γιορτινό στολισμό ή δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα υπέροχα κοσμήματα για τις γυναίκες που θέλουν ξεχωρίσουν και να απογειώσουν τα γιορτινά τους looks, επιλέγοντας κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια που (εύκολα) θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τον μοναδικό σχεδιασμό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Info

www.linas-exclusive.gr

Διεύθυνση: Βερμίου 18, Βέροια Tηλέφωνο: 2331-400603

Facebook: linasexclusivejewels

Instagram: Linasexclusive jewels

Share