Κάνε τα πιο στυλάτα δώρα των γιορτών από το Miss Simbolo

Κάνε τα πιο στυλάτα δώρα των γιορτών από το Miss Simbolo

Έφτασε αυτή η αγαπημένη στιγμή που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο, να ανταλλάξουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος ξέφυγε από τα συνηθισμένα και προτίμησε κομμάτια που θα κάνουν εντύπωση και θα ενθουσιάσουν και τους πιο... δύσπιστους! Για την κολλητή σου, την αδελφή σου ή τη μαμά σου, που θέλουν να είναι in fashion και κομψές από το πρωί ως το βράδυ, η Miss Simbolo έχει προτάσεις για όλα τα στυλ και γούστα, που δεν περνούν απαρατήρητες.

Στον “ναό” της μόδας θα βρεις γυναικεία ρούχα online, για να δημιουργήσεις μοναδικά σύνολα που θα κάνουν fashion statement σε all-day εξόδους, αφού η άριστη ποιότητα και το προσεγμένο φινίρισμα δημιουργούν σιλουέτες που θα ξεχωρίσουν.

miss simbolo μπλούζες

Πουκάμισο αλυσίδες φιόγκος

Μπλούζα κρουαζέ μωβ αγκράφα

Μπλούζα πλισέ κοντή

Αυτές τις γιορτές κάνε την πιο stylish λίστα αγορών μέσα από την πλούσια συλλογή της Miss Simbolo, δίνοντας βάση στα trends της σεζόν και επιλέγοντας glam κομμάτια που θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στα ρεβεγιόν και τα πάρτι της εποχής.

miss simbolo πύθμενα

Παντελόνα μαύρη σατέν σχέδια

Παντελόνι δερματίνη με λάστιχο στη μέση

Φούστα πλισέ ανθάκια

Αν πάλι θέλεις casual σύνολα, εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία για καθημερινές εμφανίσεις με παντελόνια, φούστες, φορέματα, πλεκτές μπλούζες και πανωφόρια, για να δημιουργήσεις σούπερ stylish συνδυασμούς και μάλιστα σε value for money τιμές.

miss simbolo πλεκτά πανοφώρια

Ζακέτα - καζάκα μακριά υφαντή

Ζακέτα πλεκτή με βολάν

Παλτό ξέφοδρο με κουκουλά με ζώνη

Στα highlights, τα υπέροχα prints αλλά και οι γραμμές των ρούχων, που εξασφαλίζουν άνεση και άριστη εφαρμογή, ενώ ένα μοδάτο αξεσουάρ υπόσχεται να απογειώσει με τον καλύτερο τρόπο το look σου. Άλλωστε, η γυναίκα Miss Simbolo μπορεί να είναι υπέρκομψη χωρίς να είναι κραυγαλέα – και αυτό είναι το ζητούμενο στη μόδα!

miss simbolo φορέματα

Φόρεμα πλεκτό κλος ημιζιβάγκο

Φόρεμα καρό μίντι

Κάνε μια βόλτα από τα καταστήματα Miss Simbolo ή μπες στο πιο λειτουργικό e-shop της γυναικείας μόδας www.miss-simbolo.gr και διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα, που θα απογειώσουν τα all-day looks σου με τον ιδανικό τρόπο.

INFO

Κεντρικό: Μιαούλη 52, Μοσχάτο, τηλ. 210 9415544

Καταστήματα:

Ακαδημίας 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3638932

Κυριαζή 21, Κηφισιά, τηλ. 210 8087064

Instagram: misssimbolo

Facebook: miss.simbolo