Φέτος τις γιορτές χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα πιο στυλάτα UGG!

Φέτος τις γιορτές χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα πιο στυλάτα UGG!

Είμαι πανέτοιμη, λοιπόν, φέτος να ξεχωρίσω! Όχι, δεν σας μπερδεύω, απλώς η χριστουγεννιάτικη λίστα με τα δώρα για τους αγαπημένους μου δεν θα είναι καθόλου κλασική και εύκολα θα κερδίσει τις εντυπώσεις με τις επιλογές μου και θα φέρει πολλά χαμόγελα στους... παραλήπτες τους.

Γιατί εγώ θα επιλέξω δώρα που θα κάνουν τη διαφορά και μάλιστα θα έχουν... ονοματεπώνυμο στο στυλ! Προτάσεις υποδημάτων αλλά και ένδυσης από την UGG, με σούπερ μοδάτα κομμάτια που καλύπτουν κάθε στυλ - από τα αγαπημένα classic boots, τα μοντέρνα slippers και τα πολύ στυλάτα ρούχα, υπάρχει σίγουρα κάτι να διαλέξω για όλους!

κλασικά μποτάκια ugg

Το δημοφιλές νοτιο-καλιφορνέζικο, lifestyle brand UGG είναι λατρεμένο έτσι ή αλλιώς από όλους και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κανείς παραπονεμένος κατά το... unboxing! Οπότε μου μένει να επιλέξω τι ταιριάζει στον καθένα...

Για την αδελφή μου

Όσα και να έχει δεν είναι ποτέ αρκετά, αφού πειραματίζεται διαρκώς με το στυλ και τα looks της, οπότε ένα ζευγάρι κλασικά μποτάκια UGG είναι super άνετα, ευκολοφόρετα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις casual εμφανίσεις της όλη μέρα. Θα διαλέξω ένα φωτεινό χρώμα αυτήν τη φορά (ήδη μετρά αρκετά ζευγάρια σε γήινους τόνους) που θα της ανεβάσει τη διάθεση και θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, ενώ θα κάνει μαζί τους color blocking με πολλά από τα ρούχα της.

μπότες ugg κολεξιόν

Η έκπληξη διπλή φέτος για εκείνη, αφού θα της πάρω και το παλτό UGG, που θα την κάνει να... δακρύσει από χαρά. Θα το “κλέβω” κι εγώ μερικές φορές για να το φοράω, οπότε με το διπλό μου δώρο... συνδυάζω το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Για την ανιψιά μου

Από τις πιο μικρές σε ηλικία φανατικές οπαδούς του brand, θα προτιμήσω να της χαρίσω τα Classic Mini boots, που αποτελούν σταθερή αξία, αλλά και τα Classic Ultra Mini boots που είναι η πιο χαμηλή μπότα UGG, και σίγουρα θα την ευχαριστηθεί λόγω άνεσης και ζεστασιάς αλλά και με άπειρες στιλιστικές δυνατότητες για να τη φοράει χωρίς σκέψη με όλα της τα ρούχα, αφού αποτελεί κομμάτι-πασπαρτού και ταιριάζει τόσο με φούστες και παντελόνια όσο και με φορέματα, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

κλασικά μποτάκια ugg

κλασικά μποτάκια ugg

Για τη μαμά μου

Μας φροντίζει, μας προσέχει, τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να μη μας λείψει τίποτα και όταν γυρίζει κατάκοπη στο σπίτι θέλει σίγουρα να ξεκουράσει τα πόδια της. Τσεκάρω, λοιπόν, για εκείνη τα πιο μοντέρνα σχέδια σε slippers.

παντόφλες ugg

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να γλιστράς σε ένα ζευγάρι από απαλές & άνετες παντόφλες μετά από μια κουραστική μέρα.

παντόφλες ugg

Η μάλλινη επένδυση UGGplush™ που διαθέτουν θα της χαρίσει ζεστασιά, ενώ το μαλακό σουέντ και η σταθερή και αντικραδασμική σόλα θα την ξεκουράσουν. Φυσικά θα τις συνδυάσει με την cozy ρόμπα της, για μια μοναδική homewear εμφάνιση.

παντόφλες ugg

Για την κολλητή μου

Εδώ θα σταθώ λίγο παραπάνω, αφού το κορίτσι αυτό είναι fashionista από... κούνια και δίνει μεγάλη σημασία στα looks της. Θα της πάρω ένα ολοκληρωμένο σετ φέτος, αφού η UGG έχει και εδώ τη λύση!

ugg τζάκετ

Ένα χουχουλιάρικο φούτερ, μια στυλάτη ζακέτα, ένα μοδάτο tank top και ένα παντελόνι είναι η επιλογή μου, δημιουργώντας για εκείνη ένα σετ που όχι μόνο θα το λατρέψει αλλά δεν θα το βγάζει από πάνω της.

ugg παλτό

Κατασκευασμένα από 70% ανακυκλωμένες ίνες σε πολύ μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια θα την κάνουν να με λατρέψει... λίγο παραπάνω! Άλλωστε, έχουμε να κάνουμε και μια εκδρομή στο βουνό, οπότε είναι απολύτως χρηστικά -πέρα από trendy- για τις χειμερινές μας εξορμήσεις.

Είναι σίγουρο ότι φέτος τα UGG δώρα μου θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στην οικογένειά μου, εύχομαι όλοι να τα απολαύσουν όπως τους αξίζει και φυσικά να μου... τα παραχωρούν συχνά-πυκνά χωρίς αντιρρήσεις! Γιατί κορίτσια μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο στις επιλογές μου...

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400