DK Style: Διάλεξε το σύνολο των Χριστουγέννων σου έως και 70% κάτω!

DK Style: Διάλεξε το σύνολο των Χριστουγέννων σου έως και 70% κάτω!

Είναι η εποχή που τα πάρτι δίνουν και παίρνουν και οι εμφανίσεις μας στα ρεβεγιόν πρέπει να κάνουν... εντύπωση! Φέτος δεν χρειάζεται και προβληματιστείς και πολύ αλλά ούτε να δώσεις μια... περιουσία για να αποκτήσεις τα εορταστικά σου looks, αφού στο dkstyle.gr θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι ανάλογα με το στυλ που έχεις και την περίσταση που θα βρεθείς με εκπτώσεις μέχρι και 70%!

dk style σκορδά

Σετ ταγιέρ με μπούστο

Φόρεμα μίνι με βολάν

dk style φορέματα

Σετ σατέν με φούστα μίντι

Φόρεμα μάξι σατινέ

Φόρεμα βραδινό με ιδιαίτερο μανίκι

Διάλεξε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και κάνε δικό σου το πιο λαμπερό Χ-mas outfit σε καταπληκτικές τιμές. Παντελόνια, σακάκια, μπλούζες και πανωφόρια σε... προκαλούν να πειραματιστείς μαζί τους, δημιουργώντας μοναδικά σύνολα που θα τραβήξουν τα βλέμματα στις βραδινές εξόδους σου.

dk style παντελόνια

Παντελόνι με πιέτες

Παντελόνι τζιν με τρουκς στο τελείωμα και δέσιμο με κορδέλα

dk style πανωφόρια

Μπουφάν δερμάτινο με γούνα

Σακάκι φόρεμα καρό

Όποιες και αν είναι οι στιλιστικές σου επιλογές και οι ανάγκες σου, στο dkstyle.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για ν' ανακαλύψεις εύκολα αυτό το κομμάτι που θα απογειώσει την εμφάνισή σου – και να το αναδείξεις όπως του αξίζει!

dk style μπεκατώρου

Ντε πιες με φούστα και ζώνη

Στο dkstyle.gr δεν έχει σημασία αν το στυλ σου είναι κλασικό, μοντέρνο, sexy, minimal, sporty ή και vintage. Eίναι σίγουρο ότι θα βρεις πολλά fashion items μόνο για σένα, που θα τονίσουν τις γραμμές και θα απογειώσουν τη σιλουέτα σου, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις εντυπώσεις όπου κι αν δώσεις το “παρών”.

dk style καινούργιου

Σετ φούστα καρό με πουκάμισο

Τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν βγες με αυτοπεποίθηση να διασκεδάσεις και γίνε εύκολα η πιο stylish... βασίλισσα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!