Dress you up με στυλάτα φορέματα από το Miss Simbolo

Dress you up με στυλάτα φορέματα από το Miss Simbolo

Το φόρεμα είναι το it-item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας την άνοιξη και το καλοκαίρι, οπότε αναζητάμε τα κορυφαία street style trends αλλά και τα κομμάτια εκείνα που είναι βολικά και ευκολοφόρετα, που θα τα ταιριάξουμε εύκολα με sneakers, booties αλλά και με ένα ελαφρύ πανωφόρι μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες. Το σημαντικότερο;

Είναι φορέματα για όλες της ώρες της μέρας που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και σωματότυπο. Η απορία; “Πού θα τα βρω χωρίς να δυσκολευτώ και τόσο;” απαντάται εύκολα με ένα μόνο... κλικ στο miss-simbolo.gr, που ξέρει καλά τις ανάγκες των γυναικών, οι οποίες θέλουν να είναι κομψές και άνετες όλη μέρα στις δραστηριότητές τους.

miss simbolo φορέματα

Φόρεμα εμπριμέ midi βολάν

Φόρεμα σατέν ρόμβοι maxi

Φόρεμα σατέν λουλούδια πλισέ κάτω

miss simbolo φορέματα

Φόρεμα maxi αμάνικο τζιν

Φόρεμα μακρύ τζιν με βολάν

Φορέματα μίνι ή μάξι, εφαρμοστά ή αέρινα, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση για το “τι να φορέσω πάλι” και -το σημαντικότερο- θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Floral, καρό, μονόχρωμα, λεοπάρ, πλισέ, σατέν, εμπριμέ μπαίνουν στο καλάθι σου αμέσως και φτάνουν στον χώρο σου άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, ενώ η ποιότητά τους στο unpacking θα σε κάνει να αναφωνήσεις “ουάου!”.

Στο πιο λειτουργικό e-shop της γυναικεία μόδας θα επιλέξεις εύκολα -και χωρίς να ξοδευτείς- γυναικεία φορέματα που σου ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υφές, ενώ όλες οι τάσεις αποτυπώνονται σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

miss simbolo φορέματα

Φόρεμα εφαρμοστό πικέ

Φόρεμα εφαρμοστό ντραπέ

miss simbolo φορέματα

Φόρεμα μίνι κρουαζέ λουλούδια

Φόρεμα μίνι κρουαζέ αλυσίδες

Φόρεμα ριγέ με γιακά

Μόλις μπήκες, λοιπόν, σε ένα online κατάστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, που θα σου προσφέρει την προσιτή πολυτέλεια που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις με τις εμφανίσεις σου!

Γιατί η Miss Simbolo προσφέρει απλόχερα ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και όλες οι τελευταίες τάσεις της μόδας στην οθόνη σου με ένα κλικ...

INFO

Κεντρικό: Μιαούλη 52, Μοσχάτο, τηλ. 210 9415544

Καταστήματα:

Ακαδημίας 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3638932

Κυριαζή 21, Κηφισιά, τηλ. 210 8087064

Instagram: misssimbolo

Facebook: miss.simbolo