Go Bold με τα Jeffrey Campbell στο Favela.gr

Go Bold με τα Jeffrey Campbell στο Favela.gr

Με το καλοκαίρι να είναι πλέον εδώ, είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσεις το στυλ σου με το πιο extravagant brand, με τις τολμηρές γραμμές και σχέδια, το οποίο δεν είναι άλλο από τα Jeffrey Campbell. Κάθε σχέδιο αποτελεί μια statement επιλογή, με διαχρονική αξία που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις όπου βρεθείς, ό,τι στυλ κι αν επιλέγεις.

Jeffrey Campbell favela.gr

All about the brand.

Από το 2000 τα παπούτσια Jeffrey Campbell κυριαρχούν στον χώρο της μόδας, αφού συνδυάζουν το street style, με retro στοιχεία αλλά και bold λεπτομέρειες, με επιρροές από τις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως, δημιουργώντας έτσι συλλογές παπουτσιών που ξεχωρίζουν και λατρεύονται σε όλο τον κόσμο για το στυλ αλλά και την αυτοπεποίθηση που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα που τα φοράει.

Jeffrey Campbell favela.gr

Spring has sprung!

Η νέα συλλογή SS’22 του Jeffrey Campbell είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’70 όπου κυριαρχούσαν τα mules, οι πλατφόρμες και τα πέδιλα με τη φιάπα και τα έντονα τακούνια. Μεταλλικές αποχρώσεις, έντονα χρώματα αλλά και pastels που θυμίζουν θάλασσα ή και το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, κυριαρχούν στη συλλογή του, ενώ δεν λείπει το glitter, τα florals αλλά και οι λαμπερές πέτρες, σε όλη την επιφάνεια ή σε λεπτομέρειες όπως το λουρί ή το τακούνι τους δίνοντας έτσι disco vibes.

Για εσένα πάλι που θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και τη νύχτα, τόλμησε να φορέσεις τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα, με δετά κορδόνια που φτάνουν μέχρι την γάμπα και αναδεικνύουν τα πόδια σου, με πολλαπλά λουριά που προσφέρουν σταθερότητα σε κάθε σου βήμα αλλά και extra ενδιαφέρον στο συνολικό σου outfit,ενώ λεπτομέρειες με extravagant φιόγκους – σε denim, σατέν ή μεταλλική σύνθεση- μεταλλικές αγκράφες και χάντρες αποτελούν την πινελιά που τραβάνε τα βλέμματα και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα ελάχιστα φώτα της νύχτας.

Jeffrey Campbell favela.gr

Για μια πιο hippie διάθεση, μπορείς να επιλέξεις αυτά με τους ξύλινους πάτους, είτε πέδιλα είτε και clogs, που θα δώσουν καλοκαιρινά vibes και στο πιο απλό και καθημερινό σου look, ενώ τα ψάθινα mules είναι αυτά που θα δώσουν το απόλυτο summery attitude σε κάθε outfit, είτε αυτό αποτελείται από κάποιο ανάλαφρο φόρεμα και ψάθινη τσάντα και καπέλο, ή ακόμα και κάποιο τζιν σορτς ή παντελόνι καμπάνα, με oversized λευκό πουκάμισο.

Jeffrey Campbell favela.gr

Αν πάλι δεν αποχωρίζεσαι την άνεση σου στιγμή, τα flatforms και τα heels με μετρίου ύψους τακούνια είναι τα ιδανικά για σένα για να παραμείνεις στυλάτη και κομψή, ο,τι κι αν φορέσεις, στη δουλειά ή την βόλτα. Έντονες αγκράφες, τρακτερωτές σόλες, και τρουκς, αλλά και γεωμετρικές γραμμές και τακούνια, υπόσχονται στυλ και άνεση με παντελόνι, φόρεμα ή σορτς από το πρωί μέχρι το βράδυ, για αξέχαστες ανοιξιάτικες και όχι μόνο στιγμές.

Jeffrey Campbell favela.gr

Celebrities love Jeffrey Campbell

Επιπλέον, πολλές γνωστές celebrities επιλέγουν να έχουν στη συλλογή τους τα πιο κομψά και εντυπωσιακά Jeffrey Campbell σχέδια, όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Τάνια Μπρεάζου και η Κατερίνα Παπουτσάκη, για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Επισκέψου το Favela.gr για να δεις όλη την νέα συλλογή.

Jeffrey Campbell favela.gr

Γυναικεία Mules με Κρίκους Jeffrey Campbell – Piercing

Jeffrey Campbell favela.gr

Γυναικεία Πέδιλα Mules Jeffrey Campbell - Dionysus

Jeffrey Campbell favela.gr

Γυναικεία Ψηλοτάκουνα Mules με Εντυπωσιακό Φιόγκο Jeffrey Campbell - Bow-Down

Jeffrey Campbell favela.gr

Γυναικεία Πέδιλα Mules Jeffrey Campbell - Beaded-Me

Jeffrey Campbell favela.gr

Γυναικεία Πέδιλα Mules Jeffrey Campbell - Protractor