Η Adam's Shoes σού χαρίζει και φέτος έξτρα στυλ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Adam's Shoes σού χαρίζει και φέτος έξτρα στυλ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και έφτασε η ώρα να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας επιλέγοντας νέα σχέδια και τσεκάροντας καινούργιες προτάσεις προκειμένου να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πιο in-fashion σύνολα της νέας σεζόν.

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Η Adam's shoes, με την εμπειρία των 50 και πλέον ετών στο γυναικείο παπούτσι, είναι εδώ για να σου προτείνει τα πιο κομψά και stylish σχέδια, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα στα... πόδια σου!

Τα δερμάτινα ψηλοτάκουνα αλλά και τα πιο χαμηλά πέδιλα με τα τετράγωνα καρέ τακούνια είναι η επιλογή σου, για να είσαι σικάτη από το πρωί ως το βράδυ στις εμφανίσεις σου. Οι κομψές πλατφόρμες συνδυάζονται εύκολα και είναι πάντα to-the-point, σε looks που τραβούν τα βλέμματα. Τα elegant πέδιλα, το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ κάθε γυναίκας, θα ταιριάξουν με όλα σου τα outfits.

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Και βέβαια στην Adam’s Shoes θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από mules, την πιο hot καλοκαιρινή τάση που φέτος θα φορεθεί πολύ - στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους, με μεσαίο τακούνι αλλά και flat, για να διαλέξεις τα αγαπημένα σου.

Τα υπέροχα sneakers για όλες τις ώρες, οι άνετες και μαλακές εσπαντρίλ, ιδανικές για τα φλοράλ φορέματα, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ανακαλύψεις φέτος στην πλούσια συλλογή της Adam’s Shoes. Κι αν θέλεις κάτι διαφορετικό, η διαφάνεια είναι μια πολύ φρέσκια τάση, που θα σου χαρίσει πολλούς έξτρα πόντους στυλ!

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Η συλλογή της Adam’s Shoes ξετρελαίνει και με τα χρώματά της, όλα με βάση τις διεθνείς τάσεις και τις πασαρέλες. Μέντα, λιλά, μπεζ αλλά και πιο bold κομμάτια, τα αγαπημένα και πάντα κλασικά λευκό, μαύρο, ταμπά και μπεζ θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ευφάνταστα looks, ενώ οι μεταλλικές αποχρώσεις θα κάνουν τα βήματά σου να ξεχωρίσουν και εσένα να... λάμψεις!

Αν θέλεις λοιπόν να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό σου στυλ και να απογειώσεις τη θηλυκότητά σου δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα παπούτσια Adam's shoes, που μέσα από τα διαφορετικά στυλ και τα πάντα καινοτόμα σχέδια τους, θα γίνουν ο απόλυτος “σύμμαχός” σου σε chic all-day εμφανίσεις, που θα μείνουν αξέχαστες.

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Η συλλογή Adam’s Shoes διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οπότε σίγουρα θα βρεις ένα κοντά σου. Μπες στο www.adamsshoes.gr για να ενημερωθείς για όλα τα νέα σχέδια και τα trends!

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.adamsshoes.gr

FB @adamsshoes.gr

Insta @adamsshoes.gr

Θες/νίκη: 2310 682222

Αθήνα: 210 9024435

Κύπρος: 357-22346151

Adam's Shoes