ΖΑΧΥ: Τα πιο stylish παπούτσια του καλοκαιριού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΖΑΧΥ: Τα πιο stylish παπούτσια του καλοκαιριού!

Θέλεις έξτρα στυλ και άνεση στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις; Αναζητάς ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα; Η βραζιλιάνικη collection ΖΑΧΥ θα σε εντυπωσιάσει με τις προτάσεις της, μέσα από μοναδικά σχέδια και χρώματα που αποθέωσαν ήδη οι νεαρές fashionistas.

zaxy παπούτσια

Καθαρές γραμμές, minimal ύφος, λαμπερές υφές κυριαρχούν στη συλλογή, με τα μαύρα και τα nude flats να κερδίζουν τις εντυπώσεις – αλλά και το street style τώρα το καλοκαίρι.

zaxy παπούτσια

Για να είσαι, λοιπόν, μία από τις πλέον ενημερωμένες κοπέλες της μόδας και να περπατάς με χάρη στους δρόμους της πόλης, τραβώντας όλα τα βλέμματα στα πόδια σου, οι girly προτάσεις της ZAXY είναι εδώ για να σου... πάρουν το μυαλό με τις άπειρες επιλογές τους αλλά και τα πλεονεκτήματά τους!

zaxy παπούτσια

Είναι δροσερές και στυλάτες, ενώ τα σχέδιά τους ταιριάζουν τόσο σε casual όσο και σε πιο chic outfits, ολοκληρώνοντας ιδανικά τα πιο trendy και μοδάτα σύνολα του καλοκαιριού, για κορίτσια που ξέρουν από τάσεις και μόδα και θέλουν να φοράνε παπούτσια που δεν περνούν απαρατήρητα!

zaxy παπούτσια

Για περισσότερες πληροφορίες www.adamsshoes.gr.

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Αθήνα 210-9024435

Κύπρος 22 346151