IPANEMA: Περπάτησε με στυλ!

IPANEMA: Περπάτησε με στυλ!

Το πιο αγαπημένο και... πολυφορεμένο brand σε flip flops έρχεται απευθείας από την Βραζιλία για να χαρίσει στα βήματά μας έξτρα στυλ! Η Ipanema αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη μας επιλογή σε αυθεντικές σαγιονάρες και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ ή έντονους τόνους, που ταιριάζουν απόλυτα σε όποιο στυλ κι αν επιλέξεις να αναδείξεις με τα καλοκαιρινά σου outfits.

ipanema παπούτσια

ipanema παπούτσια

ipanema παπούτσια

Μονόχρωμα σχέδια, σε έντονα χρώματα όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το πετρόλ, αλλά και πιο “ήσυχα” όπως της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου θα συνδυαστούν με όλα τα summer looks σου και θα απογειώσουν τις all-day εμφανίσεις σου.

ipanema παπούτσια

ipanema παπούτσια

ipanema παπούτσια

Άλλωστε, η Ipanema έχεις τις καλύτερες προτάσεις για σένα όσον αφορά στα σχέδια και τα χρώματα, ενώ η ευαισθησία της εταιρείας προς το περιβάλλον μάς κάνει να προτιμήσουμε για άλλη μία φορά τις Ipanema flip flops και να τις αναδείξουμε όπως τους αξίζει!

ipanema παπούτσια

Ο λόγος; Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό η Ipanema τη βιωσιμότητα και στον χώρο της μόδας.

Ακολούθησε την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) και φυσικά στο κανάλι της στο Youtube.

ipanema παπούτσια

Για περισσότερες πληροφορίες

www.adamsshoes.gr

Θεσ/νίκη 2310 682222

Αθήνα 210 9024435

Κύπρος 357-22-346151