Miss Simbolo: Νέες σούπερ στυλάτες προτάσεις για το καλοκαίρι!

Miss Simbolo: Νέες σούπερ στυλάτες προτάσεις για το καλοκαίρι!

Νέα σεζόν, καινούργιες δημιουργίες, δροσερές προτάσεις και κομμάτια που θα μας συντροφεύουν από τώρα μέχρι τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Η εταιρεία Miss Simbolo φέρνει για άλλη μία φορά ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά... μπροστά στα μάτια σου!

Ολοκαίνουργιες αφίξεις με όλα τα απαραίτητα για να “φρεσκάρεις” την γκαρνταρόμπα σου όπως εσύ θέλεις, δημιουργώντας ευφάνταστα σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Γυναικεία φορέματα με εντυπωσιακά prints αλλά και στα must-have φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού, κομψά tops και stylish κιμονό, μοδάτες φούστες και παντελόνια είναι εδώ για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά... και στην ντουλάπα σου!

Miss Simbolo

Μπλούζα με μπλε κέντημα

Τοπ πλεκτό αλυσίδα

Miss Simbolo

Τοπ baloon πουά

Τοπ παρτοιί ώμοι

Μπες στο λειτουργικό e-shop miss-simbolo.gr και εμπιστεύσου τους ειδικούς, που σου προτείνουν τα καλύτερα για να δημιουργήσεις summer εμφανίσεις που θα κερδίσουν τα βλέμματα. Πόνταρε σε κομμάτια που θα αναδείξουν το στυλ σου μέσα από την άριστη ποιότητα και τον προσεγμένο σχεδιασμό τους, πάντα ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να είναι κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Miss Simbolo

Φόρεμα βαμβακερό σεμιζιέ

Φόρεμα σατέν μάξι εμπριμέ

Φόρεμα πλισέ μάξι με ζώνη

Miss Simbolo

Καφτάνι μάξι σατινέ

Φόρεμα πλισέ floral λαχούρια

Φόρεμα μάξι σφιγγοφωλιά

Δημιούργησε casual, chic, boho, sexy αλλά και girly looks ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου και πειραματίσου με μοδάτες επιλογές, προκειμένου να κάνεις ένα fashion update στο στυλ σου, που θα ξεχωρίσει στο street style και θα σε... χρίσει αυτόματα ως μία από τις πλέον ενημερωμένες fashionistas.

Miss Simbolo

Παντελόνα σατινέ

Παντελόνι βαμβακερό καμπάνα

Φούστα βισκόζ μακριά

Είτε πρόκειται να επιλέξεις ρούχα για τη δουλειά, την καθημερινότητα, τις βραδινές εξόδους ή τις απογευματινές σου βόλτες, εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων που θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική! Όπως σου αξίζει!

INFO

Κεντρικό: Μιαούλη 52, Μοσχάτο, τηλ. 210 9415544

Καταστήματα:

Ακαδημίας 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3638932

Κυριαζή 21, Κηφισιά, τηλ. 210 8087064

Instagram: misssimbolo

Facebook: miss.simbolo