Αυτά τα μαγιό OLYMPIC STORES κάνουν πάταγο και τα βρήκαμε σε προσφορά!

Αυτά τα μαγιό OLYMPIC STORES κάνουν πάταγο και τα βρήκαμε σε προσφορά!

Ψάχνεις μαγιό γυναικεία; Μόλις βρήκαμε τα πιο hot της σεζόν και πρέπει να σου τα δείξουμε! Το καλύτερο; Τώρα που στα Olympic Stores παίζουν απίστευτες εκπτώσεις στα μαγιό λόγω BLACK FRIDAY Summer Edition, είναι η ευκαιρία σου να τα αποκτήσεις όλα!

Βρες μαγιό σε προσφορές που ξεκινούν από 5€ και ετοιμάσου για παραλία.

Μαγιό ψηλόμεσα – από 5€

Είναι το πιο κολακευτικό μαγιό για κάθε σωματότυπο και τρελαινόμαστε που είναι trend και φέτος. Τα ψηλόμεσα μαγιό των Olympic Stores αγκαλιάζουν τις καμπύλες και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πανύψηλα.

olympic stores μαγιό

Γυαλιστερά ή σε ριπ ύφανση; Εμείς δεν μπορούμε να διαλέξουμε, οπότε… και τα δύο!

Μαγιό τριγωνάκι – από 5€

Η τάση φέτος θέλει το μαγιό τριγωνάκι να φοριέται… ανάποδα, για το πιο συγκλονιστικό και σέξι αποτέλεσμα! Αν έχεις μεγάλο στήθος και χρειάζεσαι επιπλέον στήριξη, ένα μπικίνι τοπ με φαρδύ λάστιχο κάτω από το στήθος θα κάνει θαύματα στη σιλουέτα σου.

olympic stores μαγιό

Μαγιό ριπ – από 5€

Τα μαγιό ριπ τα βάζουμε πολύ ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μας trends γιατί είναι απίστευτα ανθεκτικά – τώρα που στα Olympic Stores τα βρίσκεις στη μισή τιμή επένδυσε σε τουλάχιστον ένα ζευγάρι που θα σου μείνει για καιρό.

olympic stores μαγιό

Extra perk: Κορυφαία επιλογή στα μαγιό plus size γιατί έχει τέλειο κράτημα!

Μαγιό σετ με παρεό/καφτάνι – νέες παραλαβές έως 20€

Αυτή την τάση σίγουρα την έχεις παρατηρήσει και είναι ό,τι καλύτερο για να φτάσεις και να φύγεις από την παραλία με απαράμιλλο στιλ.

olympic stores μαγιό

Τα μαγιό σετ με παρεό ή καφτάνι σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση του να ψάχνεις τι να φορέσεις πάνω απ’ το μαγιό κάθε φορά! Τι λες για ένα ultra chic λευκό μαγιό που συνδυάζει 2 από τα πιο hot trends του 2022;

Κορδόνια *και* παρεό; Yes, please!

Μαγιό με print – νέες παραλαβές έως 20€

Λεοπάρ, 70s και φλοράλ έχουν μπει στο παιχνίδι δυναμικά! Όσο και να μας αρέσουν τα μονόχρωμα ριπ και τα μαγιό γκοφρέ, μερικές φορές απλά θέλουμε αυτό το κάτι, το διαφορετικό, που θα μας βγάλει από τα συνηθισμένα.

olympic stores μαγιό

Και οι φετινές τάσεις δουλεύουν υπέρ μας! Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή από μαγιό με print και ετοιμάσου για διακοπές!

Τώρα που είδες τα trends του καλοκαιριού, τι θα επιλέξεις;

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες επιλογές σε μαγιό μπικίνι γυναικεία μόνο στα Olympic Stores!

Πρόλαβε την απόλυτη Black Friday του καλοκαιριού για λίγες μόνο μέρες, κάνε δικά σου τα πιο trendy μαγιό – και όχι μόνο – σε τιμές ΣΟΚ από 4.99€ και ετοιμάσου να συγκλονίσεις