ΖΑΧΥ: “Οδηγούν” το street style του καλοκαιριού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΖΑΧΥ: “Οδηγούν” το street style του καλοκαιριού!

Είσαι δεν είσαι φανατική με τα παπούτσια, τα ZAXY θα σου κλέψουν την καρδιά! Μοδάτα, σούπερ στυλάτα, βολικά και άνετα, θα απογειώσουν τα βήματά σου από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ, στην έξοδό σου με την παρέα!

zaxy παπούτσια

zaxy παπούτσια

Η βραζιλιάνικη collection περιλαμβάνει καθαρές γραμμές, minimal ύφος, λαμπερές υφές, με τα μαύρα και τα nude flats να κερδίζουν τις εντυπώσεις – αλλά και το street style τώρα το καλοκαίρι. Μοναδικά σχέδια και χρώματα έχουν την τιμητική τους, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

zaxy παπούτσια

zaxy παπούτσια

zaxy παπούτσια

Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista και να τραβάς όλα τα βλέμματα στα πόδια σου, οι girly προτάσεις της ZAXY είναι εδώ για να σου... προσφέρουν άπειρες all-day επιλογές, διευκολύνοντας τη φαντασία σου να δημιουργήσει μοναδικά looks, που θα λάβουν τα καλύτερα σχόλια των απανταχού ειδικών (και μη!) τη μόδας!

zaxy παπούτσια

Με έμφαση στην άριστη ποιότητα αλλά και με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ταιριάζουν τόσο σε casual όσο και σε πιο chic outfits, απογειώνοντας τις εμφανίσεις σου και υπερτονίζοντας το προσωπικό σου στυλ.

Γιατί τα παπούτσια ZAXY κάνουν τη μόδα προσωπική σου υπόθεση και τα σύνολά σου μοναδικά!

Για περισσότερες πληροφορίες www.adamsshoes.gr.

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Αθήνα 210-9024435

Κύπρος 22 346151