Ilda: Η μόδα αλλιώς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ilda: Η μόδα αλλιώς!

Στην υπέροχη Μονεμβασιά, η μόδα δίνει δυναμικό “παρών” και ξεχωρίζει μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες της Αλμάριντα Σελμάνι ή Ilda, όπως την ξέρουν οι ντόπιοι. Μια γυναίκα με πάθος για τη δημιουργία, αποφάσισε από νωρίς ότι δεν θα ζούσε μια συμβατική ζωή, κάνοντας το χόμπι της δουλειά και αφιερώνοντας όλο τον χρόνο της σε αυτό που εκείνη ονομάζει “μεράκι” και εμείς “αποκάλυψη”!

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τα εξαιρετικά κομμάτια που ανακαλύπτεις στο κατάστημά της, τα οποία αποπνέουν κομψότητα και τονίζουν με τον πιο stylish τρόπο τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας;

Στο ατελιέ της από το 2015 θα βρεις ρούχα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, δημιουργώντας σύνολα με βασικό τους χαρακτηριστικό τον δυναμισμό αλλά και το μοναδικό σου στυλ, που απογειώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ilda λατρεύει τη δουλειά της και υπόσχεται σε κάθε γυναίκα που θα την εμπιστευτεί να την κάνει να νιώσει μοναδική σε όποιο look κι αν επιλέξει. Το μυστικό της σχεδιάστριας; Η ίδια η γυναικεία ύπαρξη και τα στοιχεία της προσωπικότητας τής κάθε πελάτισσάς της αποτελούν για εκείνη πηγή έμπνευσης για κάθε δημιουργία.

Με σπουδές Bespoke & Haute Couture (σχεδίαση και κατασκευή ρούχου και νυφικού) στην Σχολή Avioti Fashion ED, Μοντελίστ-Πατρονίστ στην Pansik, Σχέδιο και Πατρόν Γυναικείας Ύλης στο Athens Fashion Club ξέρει καλά πώς θα μεταμορφώσει στυλιστικά μια γυναίκα κι αυτό φαίνεται σε κάθε κομμάτι που σχεδιάζει, που γίνεται η αιτία να εντυπωσιάζεις σε κάθε εμφάνισή σου!

Θα την βρεις στο ατελιέ της στη Μονεμβασιά Λακωνίας, όπου σε περιμένει ένας μικρός “παράδεισος” της μόδας και των trends!

Δείτε μερικές φετινές προτάσεις από την συλλογή της

Ilda

Ilda

Ilda