Miss Simbolo: Εδώ θα βρεις όλες τις τάσεις στα πλεκτά και τις ζακέτες του φθινοπώρου!

Miss Simbolo: Εδώ θα βρεις όλες τις τάσεις στα πλεκτά και τις ζακέτες του φθινοπώρου!

Νέα σεζόν, νέα ξεκινήματα, νέες εμφανίσεις και φυσικά η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ένα... δυνατό φρεσκάρισμα και στυλάτα κομμάτια που θα σε συντροφεύουν στις φθινοπωρινές εξόδους σου. Η εταιρεία Miss Simbolo είναι εδώ για να σου προτείνει όλες τις τάσεις τις νέας σεζόν σε πλεκτά και ζακέτες, που θα “παίξουν” πολύ σε όλα τα μοδάτα outfits που επιλέγουν οι fashionistas στις street style εμφανίσεις τους αλλά και σε πλήρως ενημερωμένα all-day looks.

Miss Simbolo πλεκτά και ζακέτες

Ζακέτα κοντή με κοτσίδες και κουμπιά

Ζακέτα V με χρυσά κουμπιά

Ζακέτα κοντή ασπρόμαυρο καρό

Μπες στο e-shop miss-simbolo.gr και δες τι ταιριάζει στο δικό σου στυλ, ποντάροντας σε ρούχα που θα σε κάνουν να νιώσεις -και να είσαι- μοναδική! Εμπιστεύσου τους ειδικούς που έχουν να σου προτείνουν σύνολα με άριστη ποιότητα και προσεγμένο σχεδιασμό, πάντα ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να είναι κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Miss Simbolo πλεκτά και ζακέτες

Ζακέτα μονόχρωμη με κρόσια

Ζακέτα μακριά πλεκτή με γραμμές

Ζακέτα ριπ μακριά με τσέπες

Είτε πρόκειται να δημιουργήσεις formal looks για τη δουλειά, την Σχολή ή τον πρωινό καφέ με τις φίλες σου είτε επιζητάς ένα ρούχο που θα απογειώσει μια ιδιαίτερη εμφάνισή σου, η εταιρεία Miss Simbolo έχει αυτό που χρειάζεσαι.

Miss Simbolo πλεκτά και ζακέτες

Πλεκτό ημιζιβάγκο με ρόμβους

Πλεκτό μακρύ ζιβάγκο με τσέπες

Πλεκτό ασύμμετρο με μανίκι καμπάνα

Μάλιστα, τώρα το φθινόπωρο σού προτείνουν τις κλασικές και διαχρονικές πλεκτές ζακετούλες αλλά και τα ελαφριά πλεκτά για τις πρώτες νυχτερινές ψύχρες, που θα φορέσεις με τα τζιν σου, κάνοντας αυτόματα update στα looks σου.

Miss Simbolo πλεκτά και ζακέτες

Πλεκτό μακρύ με κοτσίδες

Πλεκτό ριπ ζιβάγκο

Πλεκτό ριπ V χοντρό

Δώσε βάση στο χρώμα και προτίμησε κομμάτια που θα τα φοράς όλη τη σεζόν με τα πανωφόρια σου, κάνοντας εύκολα fashion statement όπου κι αν δώσεις το “παρών”! Γιατί τα ρούχα Miss Simbolo αγαπούν την μοντέρνα γυναίκα που θέλει να είναι υπέρκομψη και να τραβά πάνω της τα βλέμματα, όπου κι αν βρίσκεται.

Miss Simbolo πλεκτά και ζακέτες

Ζακέτα μακριά λεπτή

Ζακέτα κοντή με τσέπες και κουμπιά

INFO

Κεντρικό: Μιαούλη 52, Μοσχάτο, τηλ. 210 9415544

Καταστήματα:

Ακαδημίας 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3638932

Κυριαζή 21, Κηφισιά, τηλ. 210 8087064

Instagram: misssimbolo

Facebook: miss.simbolo