Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga, είναι μία άδεια σακούλα από πατατάκια Lay's - Όταν τα σκουπίδια μετατρέπονται σε θησαυρούς

Εσύ θα την φορούσες;

Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga, είναι μία άδεια σακούλα από πατατάκια Lay's - Όταν τα σκουπίδια μετατρέπονται σε θησαυρούς
Instagram - @balenciaga
FASHION NEWS 03.10.2022 14:52
Από Julie Saropoulos

O καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia, εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί ένα άδειο πακέτο πατατάκια από την πολύ γνωστή εταιρία Lay's, στην πρώτη σειρά μίας επίδειξης μόδας. Το κρατούσε ως πορτοφόλι, δίνοντας μάλλον ένα sneak peek για την τελευταία τσάντα του καλοκαιριού-άνοιξης του 2023, που θα λανσάρει ο οίκος.

Όταν τα σκουπίδια μετατρέπονται σε θησαυρούς

Ο Demna μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως τα πάντα μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα υπέροχο κομμάτι μόδας, με τα πιο άσχημα και τα πιο φυσιολογικά αντικείμενα να γίνονται η τελευταία εμμονή των fashion enthusiasts. Σε προηγούμενες κολεξιόν για παράδειγμα είδαμε την τσάντα - σακούλα σκουπιδιών (δες την εδώ), τα Crocs να μετατρέπονται σε τακούνια και flatforms, καθώς και τα πολύ βρώμικα παπούτσια, που σάρωσαν τις πασαρέλες.

Τώρα έχουμε την τσάντα - σακούλα πατατάκια, σε χρώμα lime, κόκκινο, και μπλε και γεύση... "Balenciaga Flavored", όπως γράφει επάνω.

Balenciaga τσάντα
Instagram - @esquiremiddleeast

Balenciaga τσάντα
Instagram - @balenciagabydemnaa

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από τις Εβδομάδες Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, στο Mango και το Bershka - Τα πιο cosy πανοφώρια

Τι επιλέγουν οι Γαλλίδες; Οι εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό

Share