Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga, είναι μία άδεια σακούλα από πατατάκια Lay's - Όταν τα σκουπίδια μετατρέπονται σε θησαυρούς

Εσύ θα την φορούσες;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @balenciaga
Instagram - @balenciaga

O καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia, εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί ένα άδειο πακέτο πατατάκια από την πολύ γνωστή εταιρία Lay's, στην πρώτη σειρά μίας επίδειξης μόδας. Το κρατούσε ως πορτοφόλι, δίνοντας μάλλον ένα sneak peek για την τελευταία τσάντα του καλοκαιριού-άνοιξης του 2023, που θα λανσάρει ο οίκος.

Όταν τα σκουπίδια μετατρέπονται σε θησαυρούς

Ο Demna μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως τα πάντα μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα υπέροχο κομμάτι μόδας, με τα πιο άσχημα και τα πιο φυσιολογικά αντικείμενα να γίνονται η τελευταία εμμονή των fashion enthusiasts. Σε προηγούμενες κολεξιόν για παράδειγμα είδαμε την τσάντα - σακούλα σκουπιδιών (δες την εδώ), τα Crocs να μετατρέπονται σε τακούνια και flatforms, καθώς και τα πολύ βρώμικα παπούτσια, που σάρωσαν τις πασαρέλες.

Τώρα έχουμε την τσάντα - σακούλα πατατάκια, σε χρώμα lime, κόκκινο, και μπλε και γεύση... "Balenciaga Flavored", όπως γράφει επάνω.

Balenciaga τσάντα
Instagram - @esquiremiddleeast

Balenciaga τσάντα
Instagram - @balenciagabydemnaa