Η Ελένη Μενεγάκη είναι 10 χρόνια πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού - Με μόνο 12,50 ευρώ, συμβάλεις σε ένα σημαντικό έργο

Είναι για μια ακόμη χρονιά το κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του «Pink Ribbon Bracelet».

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Ελένη Μενεγάκη είναι 10 χρόνια πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού - Με μόνο 12,50 ευρώ, συμβάλεις σε ένα σημαντικό έργο

Η λαμπερή παρουσιάστρια, που έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στο Mega έκανε ένα μικρό διάλειμμα για καλό σκοπό. Ποιος ήταν αυτός; Η συμμετοχή της, ως κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του «Pink Ribbon Bracelet». Έτσι, για 10η συνεχή χρονιά, η πανέμορφη Ελένη, πόζαρε μπροστά στο φακό, πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού!

Δούκας, Ελένη Μενεγάκη

Λίγα λόγια για την εκστρατεία

Για τις ανάγκες της εκστρατείας, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε με ένα ολόλευκο πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μίνιμαλ μακιγιάζ σε ροζ τόνους και ένα κυματιστό εφέ με όγκο για τα μαλλιά της. Επικοινωνώντας για 10η συνεχή χρονιά τη σημαντικότητα της πρόληψης, που είναι και το μήνυμα της καμπάνιας, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Το να ξέρεις ότι με τις πράξεις σου έχεις βοηθήσει να σωθεί έστω και μια ζωή είναι συγκινητικό. Αυτή η εκστρατεία είναι πανανθρώπινη αποδεικνύοντας σε όλους τη σημασία της πρόληψης. Ας την αγκαλιάσουμε και φέτος και να ευχηθούμε και στα επόμενα 30 χρόνια!».

Θυμίζουμε ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που η Evelyn H. Lauder ξεκίνησε την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της «The Estée Lauder Companies» και συν-δημιούργησε, το 1992, την εμβληματική Ροζ Κορδέλα. Το φετινό συλλεκτικό βραχιόλι-σύμβολο της εκστρατείας έχει επιμεληθεί για 17η χρονιά ο γνωστός σχεδιαστής Dukas.

Ελένη Μενεγάκη

Τα συλλεκτικά βραχιόλια διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου στη συμβολική τιμή των 12,50 € από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA. Σημείωσε ότι τα έσοδα από την πώλησή τους χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις και το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Βραχιόλι εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού