Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Τα εμβληματικά looks που είδαμε στο fashion show του οίκου Miu Miu

Τι θα πρωταγωνιστήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @miumiu
Instagram - @miumiu

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, έφτασε επίσημα στο τέλος της. Ο οίκος Miu Miu ήταν ένας από τους τελευταίους που παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή στο fashion show, αναδεικνύοντας ανδρικά και γυναικεία κομμάτια και δείχνοντας τα ουδέτερα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Όσα είδαμε στο fashion show του οίκου Miu Miu

Τα χρώματα αυτά είναι το μπεζ, το καφέ, το γκρι και το χακί. Οι γήινες αποχρώσεις ήρθαν με τη μορφή βαμβακερών και ασύμμετρα κομματιών, παντελονιών με αθλητικά-τεχνικά υφάσματα, μακριών μπουφάν, φορεμάτων συνδυασμένα με πουκάμισα και παπουτσιών με ανοιχτή μύτη.

Ακόμη, κυριάρχησε το denim, το οποίο είναι big trend και τώρα το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας τέλεια τζιν jackets, παντελόνια, γιλέκα και τις διάσημες mini φούστες (φυσικά), τις οποίες είδαμε ακόμη με δέρμα και πλισέ.

Miu Miu fashion show
Instagram - @miumiu

Φυσικά περπάτησαν διάσημα μοντέλα όπως η Ethel Cain, η Miranda July και η Emily Ratajkowski, οι οποίες φόρεσαν μια ζώνη ως top... εμφανίσεις που παραπέμπουν στα 00s it-girls και μία cargo φούστα μέχρι το γόνατο από δέρμα, στο χρώμα της καραμέλας. Ακολούθησαν οι Lindsey Wixon, η Anok Yai και η εντυπωσιακή Bella Hadid.

Miu Miu fashion show
Instagram - @miumiu

Στο κλείσιμο του fashion show, η πρωτοποριακή καλλιτέχνης FKA Twigs εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα navy blue πλεκτό πουλόβερ και το χαρακτηριστικό λογότυπο του οίκου, MM, φορεμένο πάνω από ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και μία τα οποία ήταν και μία φαρδιά, mini φούστα με μεγάλες τσέπες. Θα την δεις παρακάτω.

Δες εδώ και το στοιχείο που κυριάρχησε στο fashion show του οίκου Loewe.

FKA Twigs
Instagram - @miumiu