Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Balenciaga: To φόρεμα από ζώνες που συγκλόνισε το Instagram

Όσα συνέβησαν πίσω από την φωτογραφία

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @kimkardashian
Instagram - @kimkardashian

Για την νέα συλλογή του οίκου Balenciaga για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ο Kanye West και πρώην άντρας της Kim Kardashian, άνοιξε το fashion show αυτή τη σεζόν, με ένα εμβληματικό look (δες τον εδώ, μαζί με όλα όσα συνέβησαν). Ενώ η Kim Kardashian δεν ήταν παρούσα, παρόλο που είναι ένα από τα πρόσωπα του οίκου, έκανε αισθητή την παρουσία της με έναν άλλον τρόπο.

Ο σχεδιαστής μόδας Demna παρουσίασε τη συλλογή του πάνω σε λόφους από λάσπη, στον χώρο του show. Τα μοντέλα περνούσαν μέσα από τη βρωμιά, λερώνοντας τα ρούχα, με τον ιδιαίτερο βηματισμό που συνηθίζουν να έχουν.

Η Kim Kardashian, μη μπορώντας να περπατήσει στο show του Balenciaga, δημιουργούσε μια νέα σειρά φωτογραφιών στο Instagram, ποζάροντας ξαπλωμένη στο χώμα και φορώντας ένα φόρεμα που μοιάζει με μία σειρά από σκούρες ζώνες. Το συνδύασε με γυαλιά ηλίου τύπου alien και ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα mules. Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post: «When I couldn’t make it to the @balenciaga show @demna sent the show to me».

Kim Kardashian