Gucci x Palace: Η νέα συνεργασία που ταράζει τα νερά της παγκόσμιας μόδας

Όλα όσα θα δούμε στη συλλογή

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @gucci
Instagram - @gucci

Είναι γεγονός... μετά τη συνεργασία του οίκου Gucci, με την Balenciaga, την North Face και την Adidas, τώρα θα συνεργαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα skate brands του κόσμου, την Palace. Είδαμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει με τη συνεργασία του οίκου Louis Vuitton με την Supreme.. όμως αυτό το collaboration... hits different!

Gucci x Palace
Instagram - @gucci

Λίγα λόγια για τη συνεργασία

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από post των εταιριών στο Instagram, τα προϊόντα θα λανσαριστούν στις 21 Οκτωβρίου. Με slogan το "THINGS ARE LOOKING UP", η συλλογή εμπνέεται από τον δρόμο, τον τόπο όπου «ζωντανεύει η μόδα».

Συγχωνεύοντας την αισθητική και των δύο εμπορικών σημάτων, η συλλογή θα συνδυάσει το λογότυπο Double-G της Gucci και το λογότυπο Tri-Ferg της Palace, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μοτίβο και μία συλλογή η οποία θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για όλα τα φύλα.

Gucci x Palace
Instagram - @palaceskateboards

Ακόμη, θα δούμε κομμάτια τα οποία έχουν το σχέδιο της Gucci και το logo της Palace. Έχουν επαναφέρει προϊόντα του παρελθόντος με μία φρέσκια αισθητική και θα λανσαριστούν με ένα πολύ ενδιαφέρον styling.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει αρχικά μέσω του Gucci Vault, του concept store της μάρκας και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του Παρισιού, του Μιλάνου, του Τόκιο, της Οσάκα και του Μπανγκόκ, καθώς και σε καταστήματα Palace στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Τόκιο.

Gucci x Palace
Instagram - @gucci