Η viral φωτογραφία με τον Messi και τον Ronaldo να παίζουν σκάκι, διαφημίζει τις αποσκευές του οίκου Louis Vuitton

Το μήνυμα που περνάει το συγκεκριμένο post στο Instagram

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @louisvuitton
Instagram - @louisvuitton

Χθες, 20/11/2022, ο διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton ανήρτησε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έγινε viral, μαζεύοντας μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια likes.

Τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από την φωτογραφία

Ποιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εικόνα που θα δεις παρακάτω, με τους διάσημους και καλύτερους παίκτες ποδοσφαίρου, Leo Messi και Christiano Ronaldo, να έχουν μία παρτίδα σκάκι, αφοσιωμένοι και casual ντυμένοι, χωρίς τις ποδοσφαιρικές τους στολές.

Με caption το "Victory is a State of Mind", που σημαίνει "Η νίκη είναι τρόπος σκέψης", φαίνεται πως ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε σε ισοπαλία. Στόχος της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι να διαφημιστούν οι αποσκευές, καθώς το σκάκι στο οποίο παίζουν είναι στην ουσία η ίδια η βαλίτσα, η οποία έχει το κλασικό καφέ μοτίβο σκακιέρας της εταιρίας.

Ακόμη, επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα "μοντέλα", καθώς βρισκόμαστε στην περίοδο του πολυσυζητημένου Μουντιάλ, του οποίου το τρόπαιο Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταφέρεται σε ειδική θήκη με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton.

Leo Messi, Christiano Ronaldo, Louis Vuitton
Instagram - @louisvuitton