Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή, για κάθε festive περίσταση από τα Marks & Spencer

Εσύ ποια κομμάτια θα επιλέξεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή, για κάθε festive περίσταση από τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer «ντύνουν» λαμπερά τις φετινές γιορτές με ρούχα για κάθε περίσταση, μέσα από την τελευταία συλλογή M&S Occasionwear. Δημιουργήστε το δικό σας εκθαμβωτικό & ultra festive look επιλέγοντας μέσα από κομμάτια που προσαρμόζονται σε κάθε στυλ, όπως μεταξένιες σατέν φούστες, ρούχα με παγιέτες & βελούδινες υφές, καθώς επίσης και πλεκτά με νορβηγικό σχέδιο σε διάφορες πλέξεις.

Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή από τα Marks & Spencer

Ρεβεγιόν, βόλτα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, δείπνο με τους αγαπημένους…το σίγουρο είναι ότι φέτος θα λάμψετε σε κάθε περίσταση με τα αγαπημένα σας κομμάτια M&S!

Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή από τα Marks & Spencer

Στη νέα συλλογή πρωταγωνιστούν υφάσματα βιώσιμης προέλευσης και υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια, με το signature μοντέρνο στυλ Marks & Spencer. Η χρωματική παλέτα των φετινών Χριστουγέννων περιλαμβάνει έντονες αποχρώσεις του γιορτινού κόκκινου και του ασημί, του μπλε ηλεκτρίκ, του φωτεινού ματζέντα και του πράσινου σμαραγδί.

Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή από τα Marks & Spencer

Διαλέξτε ανάμεσα από μια ποικιλία υφασμάτων και outfits, σχεδιασμένων με υπέροχο φινίρισμα για να συνοδεύσετε τις εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή από τα Marks & Spencer

Το layering συνεχίζει και φέτος να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις, και επιτυγχάνεται εύκολα με πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες από κασμίρι και μπουφάν που δημιουργούν άνετα ζεστά looks σε κάθε έξοδο.

Νέα εορταστική Occasionwear συλλογή από τα Marks & Spencer

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, με την απόλυτη M&S Occasionwear συλλογή.

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 138 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer διαθέτουν σήμερα 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.), διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marks & Spencer επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.marksandspencer.com/gr/

Περισσότερες Πληροφορίες για ΜΜΕ:

V+O COMMUNICATION, Ζωή Καπέκα, Τηλ. +30 6936636448, Εmail: zk@vando.gr