Ανακαλύψαμε τα πιο Charismaτικά κοσμήματα των fashionistas!

Ανακαλύψαμε τα πιο Charismaτικά κοσμήματα των fashionistas!

Τα κοσμήματα, που έχουν ξετρελάνει όσες είναι και θέλουν να δείχνουν Charismaτικές, το ανακαλύψαμε τυχαία. Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους των Μελισσίων, το βλέμμα σου τραβάνε τα χρωματιστά τριαντάφυλλα και οι ολάνθιστες βουκαμβίλιες που ξεπροβάλλουν σαν από νησί. Κοιτώντας καλύτερα βλέπεις ένα κατάστημα με βιτρίνα που δεν σε αφήνει να την προσπεράσεις... Μόλις μπεις μέσα καταλαβαίνεις πως το μέγεθός του δε φανερώνει εξαρχής το θησαυρό που κρύβει!

Γιατί μπήκε αμέσως στα αγαπημένα μας ελληνικά brands

Τη σφραγίδα του brand Concept Charisma αποτελούν τα πρωτότυπα και εντυπωσιακά κοσμήματα από πολυμερικό πηλό και υγρό γυαλί, τα οποία φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο χέρι!!

Αν αναρωτιέσαι τί το ιδιαίτερο έχουν τα υλικά αυτά: Ο πολυμερικός πηλός και το υγρό γυαλί, σε αντίθεση με άλλα υλικά, σου δίνει τη δυνατότητα να φοράς μεγάλα και εντυπωσιακά κοσμήματα όλη την ημέρα χωρίς να σε κουράζουν, καθώς το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ελαφρύ ακόμη και στα πιο πολύπλοκα σχέδια.

Εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, η ιδιοκτήτρια Φαίη Τσουράκη δημιουργεί καινούργια σχέδια καθημερινά - ενώ σήμα κατατεθέν αποτελούν και οι πλεκτές τσάντες και τα αξεσουάρ. Στο Concept Charisma μπορείς να βρεις και ατσάλινα κοσμήματα, αξεσουάρ ένδυσης και διακοσμητικά για το σπίτι και το γραφείο.

Κάποιες από τις δημιουργίες που ξεχωρίσαμε…

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Στο Concept Charisma μπορείς να κάνεις την δική σου ειδική παραγγελία και να ετοιμάσουν για εσένα ό,τι έχεις φανταστεί! Ενώ αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις και τα ξεχωριστά δώρα, θα σε εντυπωσιάσουν τα ακαταμάχητα mystery boxes, αλλά και οι δωροκάρτες. Από τη μία ένα κουτί με το οποίο σίγουρα θα βγεις κερδισμένος και από την άλλη μία κάρτα, της οποίας ορίζεις εσύ το ποσό για να διαλέξουν οι αγαπημένοι σου το δώρο που πραγματικά θα τους φέρει χαρά.

Πού θα βρεις τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες

Μπορείς να επισκεφτείς το φυσικό κατάστημα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 28, στα Μελίσσια ή να πάρεις μια πρώτη «γεύση» στο eshop www.conceptcharisma.gr, το οποίο εμπλουτίζεται κάθε Δευτέρα με νέα σχέδια...

Για περισσότερα ακολούθησε την Concept Charisma στα social media γιατί σε περιμένουν μοναδικά δώρα.

Ιnstagram: @conceptcharisma

Facebook: Concept Charisma

Concept Charisma

Μάθε περισσότερα για τη φιλοσοφία του brand…

Το Concept Charisma δεν είναι μόνο ένα brand αλλά τρόπος ζωής. Στο Concept Charisma αναγνωρίζουν και σέβονται την μοναδικότητα μας.

Η φιλοσοφία του brand βασίζεται στο να σου προσφέρει τη χαρά, και την αυτοπεποίθηση του να αποκτάς ή να προσφέρεις στους αγαπημένους σου μοναδικά δώρα με ταυτότητα και υπογραφή!

Το Concept Charisma χρησιμοποιεί τις πιο καινοτόμες τεχνικές, ιδιαίτερες τεχνοτροπίες με πρωτότυπα σχέδια που δεν θα βρεις αλλού. Δεν ακολουθεί την μόδα αλλά εμπνέεται από αυτήν. Και το σημαντικότερο, στην παραγωγή δεν χρησιμοποιεί κανένα υλικό ζωικής προέλευσης, όπως δέρμα, μαλλί, μετάξι κ.τ.λ.

Η προσοχή που έχει δώσει η δημιουργός σε κάθε λεπτομέρεια από την κατασκευή των προϊόντων, το ξεχωριστό κουτί-τσαντάκι συσκευασίας και η εκπληκτική μυρωδιά που αναδύεται από αυτό έχει κάνει ήδη την Concept Charisma ένα από τα αγαπημένα μας brand μόδας & lifestyle.

Ό,τι ψάχνεις είναι εδώ! Πρόλαβε να δεις όλες τις χειροποίητες δημιουργίες για να βρεις αυτή που θα γίνει δική σου πριν εξαντληθεί…γιατί κάθε δημιουργία υπάρχει διαθέσιμη σε λίγα ή και μοναδικά τεμάχια.

Concept Charisma