Christmas Family: 'Ολα τα κομμάτια που θα χρειαστείς τις γιορτές για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί

Οικονομικές προτάσεις από το YouWeekly.gr

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα λαμπερά looks μικρών και μεγάλων είναι πρώτα στη λίστα μας. Ο fashion stylist του περιοδικού YOU ντύνει με τα πιο glam κομμάτια την οικογένεια του Κώστα Σόμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη που μαζί με τον μικρό Ιάσονα μάς δίνουν ιδέες για τις γιορτινές μας εμφανίσεις, προτείνοντάς σου παράλληλα twin sets και combo, που κάνουν δήλωση μόδας!

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, τα δώρα των γιορτών περιλαμβάνουν τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, τα πιο στυλάτα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Για σένα πάλι, που θέλεις να είσαι κούκλα στα xmas πάρτι, θα πάρεις ιδέες από την beauty editor του περιοδικού Βάσω Αργυρέα, που σου δείχνει πως να υιοθετήσεις τα loose & voluminous waves ή αλλιώς τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει τα πιο hot προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.

Επιπλέον, βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και συμπληρώματα διατροφής για σένα και τον μικρό σου θησαυρό προκειμένου να υποδεχθείς την ομορφότερη εποχή του χρόνου στα καλύτερά σου!

Κώστα Σόμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη

Βαλεντίνη: Τοπ, παντελόνι και sneakers, όλα FILA

Κώστας: Τοπ, παντελόνι και sneakers, όλα FILA

Ιάσωνας: Τοπ, παντελόνι και sneakers, όλα FILA

Κώστα Σόμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη

Κώστας Πουκάμισο, Marks and Spencer, www.marksabdspencer.gr Κοστούμι, DEZIGN, www.dezign.com.gr, μποτάκια, Adam’s Shoes

Βαλεντίνη: Φόρεμα, JohnP., JohnP. Store Μποτάκια, Dore Shoes, www.doreshoes.gr, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι, Abrahamyan Fine Jewellery

Ιάσωνας: Πουκάμισο και παντελόνι, Allouete, μποτάκια, Μουγερ, AVENUE

Κώστα Σόμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη

Βαλεντίνη: Φόρεμα και Παπουτσια, Donna Baretta, www.barettashoes.gr Δυο κολιέ και σκουλαρίκια, SM Collection Handmade Jewellery, www.smcollection.gr

Κώστας: Πουκάμισο, Gant πολυκαταστήματα Notos Κοστούμι, DEZIGN, www.dezign.com.gr, μποτάκια, Adam’s shoes

Ιάσωνας: Πουκάμισο και παντελόνι, Allouete, μποτάκια, Μούγερ, AVENUE

Κώστα Σόμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη

Βαλεντίνη: Κολιέ και βραχιόλι, Rebecca, Assourmadjian, φόρεμα από προσωπική συλλογή Μποτάκια, Jeffrey Campbell, www.favela.gr Κερί και αρωματικό χώρου πάνω στο τραπέζι, Misa, www.misa.gr

Κώστας: Τshirt, πουκάμισο και παντελόνι, Vittorio, μποτάκια, WRANGLER FOOTWEAR

Κώστα Σόμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη

Κώστας: Κοστούμι και T-shirt, Nino Venturi, μποτάκια, WRANGLER FOOTWEAR, βραχιόλια, Pearls Center

Βαλεντίνη: Top, Zara, παντελόνι, H&M, AVENUE, κολιέ και βραχιόλι, Pearls Center

Boys & Girls

Για τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια αλλά και για το βράδυ της παραµονής των Χριστουγέννων έχουµε όµορφες ιδέες για πιο χαρούµενα αγόρια και κορίτσια!

Happy kids!

Μια ανάσα από την οµορφότερη εποχή του χρόνου και η ανάγκη για να δώσεις στον µικρό σου «θησαυρό» την καλύτερη φροντίδα, τώρα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Πάρε µια µικρή γεύση από όλα όσα θα χρειαστείς για να το πετύχεις!

Η δηµοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff, µαζί µε τον 10χρονο γιο της Luca
Η δηµοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff, µαζί µε τον 10χρονο γιο της Luca

Τα οφέλη του μουρουνέλαιου!

Οι ευεργετικές ιδιότητες των ωµέγα-3 λιπαρών αλλά και της φυσικής βιταµίνης D, που περιέχονται –µεταξύ άλλων– στο µουρουνέλαιο, το καθιστούν ιδανικό «σύµµαχο» για την υγεία όλης της οικογένειας και του παιδιού σου. Στην περίπτωση που δυσκολεύεται µε την κατάποση, µπορείς να το προτιµήσεις σε άλλη µορφή, όπως, για παράδειγµα, σε µασώµενα ζελεδάκια-ψαράκια, που έχουν και υπέροχη γεύση!