Η Kate Moss ξαναχτυπά με ροζ μαλλιά... σε συνεργασία με τον οίκο Marc Jacobs

Η εμφάνιση τη θυμίζει τη Μαντόνα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @katemossagency
Instagram - @katemossagency

Το top model, Kate Moss εμφανίζεται σε μια νέα καμπάνια του Marc Jacobs που κυκλοφόρησε την Τρίτη 21/12/2022, στην οποία τα περίφημα ξανθά μαλλιά της πλέον έχουν μια ζωηρή ροζ απόχρωση.

Ανατρέχοντας σε μια περίοδο της δεκαετίας του 1990, όταν επίσης είχε ροζ μαλλιά, οι νέες φωτογραφίες της Moss την παρουσιάζουν ως το πρόσωπο της συλλογής Resort 2022/2023. Φορώντας τα εμβληματικά κομμάτια του οίκου Marc Jacobs, η Kate αισθάνεται σαν μια μοντέρνα εκδοχή του αρχικού ροζ εαυτού της, πριν από δύο δεκαετίες.

Το πρακτορείο Kate Moss μοιράστηκε την αξέχαστη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια τη Moss ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με κουβέρτες και με τα ροζ μαλλιά της σκορπισμένα γύρω από τα μαξιλάρια.

Kate Moss
Kate Moss, 1998

Kate Moss x Marc Jacobs

Οι νέες φωτογραφίες της Moss είναι τραβηγμένες από τη Harley Weir, ενώ το styling το επιμελήθηκε η Danielle Emerson. Συνεργάζεται με τον οίκο μόδας για περισσότερo από 20 χρόνια και έχει ένα look που θυμίζει την εμφάνιση της σε μια επίδειξη του οίκου Versace το 1998. Αν και τα ροζ μαλλιά της Kate τότε έγιναν εμβληματικά, στην πραγματικότητα είχε διατηρήσει εκείνο το look μόνο για μια εβδομάδα.

Ακόμη, πολλοί ισχυρίζονται πως θυμίσει σε μεγάλο βαθμό τη Μαντόνα. Εσείς τι λέτε;

Kate Moss
Instagram - @marcjacobs