Η νέα συλλογή Under Armour – Project Rock είναι γεγονός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα συλλογή Under Armour – Project Rock είναι γεγονός!

Ο Dwayne Johnson και η Under Armour ενώνονται γι’ ακόμη μια φορά στη νέα συλλογή ‘’FAMILY’’. H signature ‘’Project Rock’’ συλλογή με τον χαρακτηριστικό ταύρο που συμβολίζει τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα, έχει ταυτιστεί με τις στιγμές μας στο γυμναστήριο αλλά και για τις καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρει. Στη νέα collection, ο πρωταγωνιστής και εμπνευστής της σειράς Dwayne Johnson & διεθνώς αναγνωρισμένη Lindsey Vonn προβάλλουν σε όλους του gym fans την αξία της οικογένειας.

’’Οικογένεια σημαίνει αίμα, αλλά σημαίνει και ομάδα. Αυτοί που μοιράζονται το δικό μας DNA διψάνε να αλλάζουν τα δεδομένα και ορίζουν νέους τρόπους στο παιχνίδι, για τις επόμενες γενιές.’’ αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρεσβευτής και δημιουργός της συλλογής Dwayne Johnson.

Η νέα συλλογή Under Armour – Project Rock είναι γεγονός!

Η σειρά Project Rock ‘’Family’’ παίρνει επιρροές από τις δυνατές αξίες της οικογένειας , οι οποίες και αποτυπώνονται με τα χαρακτηριστικά prints στα ρούχα της συλλογής , όπου το πράσινο χρώμα υπερτερεί και δημιουργεί μοναδικά training looks. Μέσα από τα δυνατά motos, η νέα συλλογή με την Under Armour θέλει να παρακινήσει τους ασκούμενους να επιτύχουν τους στόχους και να ξεπεράσουν τα εμπόδια εντός και εκτός γυμναστηρίου.

Η νέα συλλογή Under Armour – Project Rock είναι γεγονός!

Η συλλογή Project Rock έρχεται να αγκαλιάσει τις γυναίκες που αγαπούν την γυμναστική μέσα από την βασική πρεσβευτή της συλλογής και κορυφαία σκιέρ Lindsey Vonn. Τα έντονα χρώματα , οι άνετες γραμμές της συλλογής σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα υλικών προσφέρουν ελευθερία κινήσεων σε κάθε γυναίκα.

Η νέα συλλογή Under Armour – Project Rock είναι γεγονός!

Ιδιαίτερη αίσθηση στη νέα συλλογή κάνει και το νέο Project Rock 5, το κορυφαίο παπούτσι για το γυμναστήριο! Έπειτα από την επιτυχημένη κυκλοφορία του προκατόχου του , το νέο Project Rock 5 λανσάρεται για τη γυναίκα αλλά και τον άνδρα , πιο ανανεωμένο από ποτέ! Παρουσιάζεται με μαλακό άνω μέρος που στεγνώνει γρήγορα και δίνει καλύτερη διαπνοή στο πόδι αλλά και ενισχυμένη ανθεκτικότητα. Η τεχνολογία HOVR της Under Armour, τοποθετημένη στο κάτω μέρος του, δίνει το παρόν και στις πιο δυνατές στιγμές της προπόνησης και διατηρήσει τις δυνάμεις πρόσκρουσης για απορρόφηση κραδασμών και ασφάλεια.

Η νέα συλλογή Project Rock είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Under Armour , στο επίσημο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.