Body ADAPT Twist: Η αγαπημένη σειρά του sloggi επιστρέφει με μια νέα σούπερ προσθήκη!

Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Body ADAPT Twist: Η αγαπημένη σειρά του sloggi επιστρέφει με μια νέα σούπερ προσθήκη!

Τα πάντα αλλάζουν. Ακόμα και το σώμα μας. Απώλεια βάρους, αύξηση βάρους, διαφορετικές φάσεις του κύκλου... πρήξιμο... Δεν ήταν λίγες οι φορές που επέστρεφα το βράδυ στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να «πετάξω» από πάνω μου τα εσώρουχά μου γιατί με πίεζαν, ένιωθα να ασφυκτιώ! Το ίδιο σουτιέν ή εσώρουχο που τη μία στιγμή εφάρμοζε τέλεια, την άλλη έμοιαζε «ξένο».

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να εμπιστευτώ την εταιρία sloggi

Στα sloggi, όμως αντιλήφθηκα πως γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ότι οι αλλαγές είναι κομμάτι της ζωής κάθε γυναίκας και γι’ αυτό δημιουργούν σειρές εσωρούχων που συμβαδίζουν με σένα, με μένα και με κάθε θηλυκό πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Η παγκόσμια καμπάνια της sloggi, άλλωστε, είναι βασισμένη στη λογική του «Togetherness». Τι σημαίνει αυτό; Τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που βιώνει ο πλανήτης μας, η γενιά μας, η γενιά Ζ, έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο μοναχικές γενιές. Τεράστιες φοβίες και άγχη κάνουν την καθημερινότητά μας πιο δύσκολη, μας «κλειδώνουν» συναισθηματικά και κάπου εδώ έρχεται η sloggi που προσπαθεί να διευκολύνει την ζωή μας. Πως; Κάνοντάς μας να είμαστε και να αισθανόμαστε ο εαυτός μας.

Με άνετα ρούχα και πόσο μάλλον άνετα εσώρουχα μπορείς να τρέξεις, να χορέψεις, να πηδήξεις ψηλά, να διασκεδάσεις, να βρεις τον εαυτό σου, να βρεις ποιος είσαι ΕΣΥ και γιατί υπάρχεις σε αυτό τον κόσμο! Η επωνυμία sloggi έχει να κάνει με το θετικό γι' αυτό και τα εσώρουχά της είναι για κάθε σώμα, για κάθε χρώμα, για κάθε χαμόγελο, γιατί μόνο εκεί στοχεύει, στο χαμόγελο.

Πρώτη μου δοκιμή: Τα εσώρουχα Body ADAPT

Sloggi body adapt

Πρωτοποριακή τεχνολογία, που προσφέρει αξιόπιστη άνεση χωρίς μπανέλες, αγκαλιάζοντας κάθε αλλαγή που μπορεί να προκύψει στο σώμα σου. Χάρη στην προσαρμοστική του τεχνολογία, με gel ανάμεσα σε κάθε στρώμα υφάσματος, προσαρμόζεται φυσικά στις καμπύλες σου. Μαζί με τα επίπεδα τελειώματα και τις cups που προσαρμόζονται στο σώμα, σου δίνει εξαιρετική εφαρμογή και τέλεια στήριξη, ό,τι κι αν προκύψει μέσα στη μέρα σου.

Sloggi

Στην ήδη τέλεια σειρά, βέβαια, έκαναν μια νέα προσθήκη για να την κάνουν υπερτέλεια!

Body ADAPT Twist

Όπως και η κλασική σειρά Body ADAPT, κι αυτά τα εσώρουχα κινούνται όταν κινείσαι και προσαρμόζονται σε κάθε αλλαγή σου. Μόνο που τώρα, υπάρχει ένα μικρό…twist. Γιατί οι μικρές λεπτομέρειες βλέπεις, είναι που κάνουν τη διαφορά! Το μυστικό είναι στο δαντελωτό τελείωμα που έχουν στα πλάγια και που σίγουρα θα λατρέψεις. Γιατί ποιος είπε ότι τα άνετα εσώρουχα, δεν μπορεί να είναι super cool και παιχνιδιάρικα;

Sloggi

Tα Body ADAPT Twist σίγουρα θα πάρουν μια νέα θέση στην καρδιά σου, με κομψά, μοντέρνα κοψίματα και ρυθμιζόμενους τιράντες ώστε να προσαρμόζονται πάνω σου, ακόμα καλύτερα.

Sloggi

Τα Body ADAPT Twist, επίσης, να σε ενημερώσω ότι, θα κυκλοφορήσουν σε 2 style: το T-Shirt Bra και το Soft Bra, που σετάρονται με τα αντίστοιχα Hipster και High Leg, καθώς και με το ολοκαίνουργιο σλιπ Brazil. Σου προτείνω να δοκιμάσεις, σίγουρα, τo Μαύρο και Nostalgic Brown ή μπορεί να φέρεις το καλοκαίρι πιο γρήγορα στο συρτάρι σου, με τις εποχιακές αποχρώσεις Sapphire και Powder Orange. Τσέκαρε εδώ όλα τα items.

Sloggi

P.S: Για τους σταθερούς fans των κλασικών Body ADAPT, η σειρά επιστρέφει αυτή τη σεζόν με εποχιακές προτάσεις που συνδυάζουν φωτεινές λευκές αποχρώσεις, με λαμπερές ροζ.

Info

#sloggi #BodyADAPT #BodyADAPTTwist