Η DKNY παρουσιάζει τις τάσεις και τα χρώματα της σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η DKNY παρουσιάζει τις τάσεις και τα χρώματα της σεζόν

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η DKNY, το αγαπημένο νεοϋορκέζικο brand, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της urban μόδας, συνδυάζοντας κλασικές σιλουέτες με μοντέρνες λεπτομέρειες για μια πάντα φρέσκια & κομψή εμφάνιση. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 η DKNY διαθέτει έναν τολμηρό συνδυασμό αποχρώσεων και prints, εμπνευσμένων από την ενέργεια και τη διαφορετικότητα της πόλης. Από oversized κουστούμια και αέρινα φορέματα, μοντέρνες τσάντες και παπούτσια, υπάρχει μία πρόταση για κάθε περίσταση.

Οι χρωματικές τάσεις κάθε χρόνο εναλλάσσονται και η DKNY μένοντας πιστή στα trends δημιουργεί προϊόντα σε τσάντες και υποδήματα που ακολουθούν τις χρωματικές προτάσεις.

Οι παστέλ αποχρώσεις αποτελούν την κλασική τάση για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και φέτος δεν αποτελούν εξαίρεση. Απαλές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του πράσινου θα δώσουν χρώμα και στιλ σε κάθε σου εμφάνιση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι μοντέρνες mini shoulder bags της DKNY, που διακρίνονται από μία playfull διάθεση και σε προκαλούν να τολμήσεις να δημιουργήσεις ένα total outfit συνδυάζοντας τα παστέλ.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Το ίδιο ισχύει και στα sneakers, που αποτελούν βασικό κομμάτι σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Street style κομμάτια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους με chunky ή platform σόλα και φυσικά το ευκολοφόρετο sock style δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το pastel color trend.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Τη σκυτάλη παίρνουν οι γήινοι τόνοι που αποτελούν τα must-haves της σεζόν, καθώς αποτελούν την πιο ασφαλή και εύκολη επιλογή για ένα κομψό look. Η τάση του γήινου χρώματος στη μόδα, αποτελεί μία διαχρονική επιλογή που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Έντονα prints & logo patterns. Τα logo patterns είναι πάντα δημοφιλή και διαχρονικά στη μόδα, αλλά αυτή τη σεζόν θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Από τα animal prints & τα αφηρημένα logo μοτίβα, αυτά τα τολμηρά σχέδια θα τα βλέπεις παντού: σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ. Η DKNY εστιάζει σε μίνιμαλ σχεδιασμό με έμφαση στις λεπτομέρειες και τα έντονα logos. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για το γραφείο και για casual εξόδους, οπότε μπορούμε με ευκολία να τα εντάξουμε στο look μας.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 dkny

Σε γενικές γραμμές, η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 έχει να κάνει με το χρώμα. Είτε είσαι λάτρης των απαλών παστέλ, των τολμηρών prints ή των γήινων τόνων, υπάρχει κάτι για όλους στη χρωματική παλέτα της DKNY, που αποδεικνύει με κάθε της συλλογή ότι γνωρίζει καλά την έννοια των τάσεων, προτείνοντας κάθε φορά διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια σε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ.

Τα προϊόντα της DKNY είναι διαθέσιμα στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις 211 10 88 199