Spring essential: Τα must - have κομμάτια για την Άνοιξη 2023

Σου βρήκαμε τα top of the top για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor

Η άνοιξη έχει φτάσει και η διευθύντρια μόδας του περιοδικού YOU Έλενα Οικονόμου σού δείχνει τα πιο μοδάτα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της σεζόν και πού θα τα βρεις online, παρουσιάζοντας τα top e-shops της αγοράς. Μάλιστα, για να είσαι to-the-point, δες και τις τέσσερις βασικές τάσεις της άνοιξης, για να κάνεις πιο ολοκληρωμένο... shopping therapy.

All u need!

Spring essential

ΣΑΚΑΚΙ, ΜΑΝΤΙΛΙ (φορεμένο ως τοπ), ΖΏΝΗ και ΒΕΡΜΟΥΔΑ, όλα Marks & Spencer, www.marksandspencer.gr

Spring essential

ΦΟΡΕΜΑ, John P, www.johnp-shop.com

ΚΑΠΕΛΟ, ΖΏΝΗ και ΠΕΔΙΛΑ από προσωπική συλλογή

Spring essential

Ολόσωμη ΦΟΡΜΑ, Camel Active, www.clodist.gr

ΖΏΝΗ, Marks & Spencer, www.marksandspencer.gr

ΤΣΑΝΤΑ και ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ από προσωπική συλλογή

Spring essential

Δερμάτινη ΤΣΑΝΤΑ , K.Lou Handmade Bags, www.kloucollection.com

ΦΟΡΕΜΑ από προσωπική συλλογή

Spring essential

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ, Windsor Smith, Favela, www.favela.gr

Spring essential

ΣΚΟΥΛΑΡ ΙΚΙΑ με Akoya μαργαριτάρια Ιαπωνίας σε Κ14 λευκόχρυση βάση, ΠΕΡΙΛΑ ΙΜΙΟ από λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντι και μπαρόκ μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών και δύο ΔΑΧΤΥΛ ΙΔΙΑ με μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό Κ18, Pearls Center, www.pearlscenter.gr

Spring essential

Δύο ΚΟΛΙΕ και ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ από χρυσό Κ14, Al’oro Jewellery, www.aloro.gr

Special thanks:

  • Φωτογράφος: ΚΏΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΏΤΗΣ
  • Styling: ΕΛΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  • Make-up/Ηair: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΏΗ
  • MODEL: KARMELA (VN MODELS

Who is who

kloucollection.com: Create a new angel, YOU!

Μοναδικές τσάντες για μοναδικές γυναίκες! Η K.Lou είναι ένα “φρέσκο” πολυτελές brand, που επικεντρώνεται σε κομμάτια που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ, προσθέτοντας μια έξτρα καλλιτεχνική πινελιά στο look. Δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη από την Κρίστι Παπαδοπούλου, που εμπνέεται από φτερά, πουλιά, ανθρώπους και συναισθήματα, δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητα του καθενός, προτείνοντας one-of-a-kind χειροποίητες τσάντες. Με άριστα υλικά κατασκευής και ιδιαίτερο design, αυτή που θα διαλέξεις υπόσχεται να σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ θα απογειώσει και το πιο minimal outfit. Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη και άφησέ την να ταξιδέψει μαζί σου, με τα πολύχρωμα και χαρούμενα φτερά της, ανεβάζοντάς σου τη διάθεση κάθε στιγμή της μέρας, δημιουργώντας -τι άλλο;- “έναν νέο άγγελο, εσένα!”...

johnp-shop.com: Κομψές all-day προτάσεις

Εάν είσαι γυναίκα που τολμάς να είσαι διαφορετική και γνωρίζεις ακριβώς τι επιθυμείς στη ζωή σου, τότε τα ρούχα John P. είναι η σωστή επιλογή. Με έμπνευση από κλασικές γραμμές, προσθέτοντας ζωηρές και τολμηρές πινελιές, η εταιρεία John P. θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για τα καθημερινά σου looks. Έτσι θα νιώθεις κομψή και ελκυστική, άνετη και θηλυκή στις all-day εμφανίσεις σου. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, θα επιλέξεις τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ σου, αυτά που ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες και στις επιθυμίες σου, για να είσαι και να δείχνεις ξεχωριστή. Ο λόγος; Με τη συλλογή John P. θα εκφράσεις εύκολα την προσωπικότητά σου, τολμώντας παράλληλα μια ζωηρή επιτήδευση στα outfits σου, που θα κάνουν τη διαφορά όπου κι αν δώσεις το “παρών”.

pearlscenter.gr: Πολύτιμα κοσμήματα για μια ζωή!

Το Pearls Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα αληθινά μαργαριτάρια σε τιμές χονδρικής, όπου θα βρεις έτοιμα κοσμήματα όπως ακριβώς τα έχεις ονειρευτεί. Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό, ένα κόσμημα μοναδικό, η έμπειρη ομάδα θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το μαργαριτάρι των ονείρων σου και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές, θα δημιουργήσετε μαζί ένα μοναδικό κομμάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά σου. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές της κοσμηματοποιίας και τη σύγχρονη 3D Printing τεχνολογία, εδώ θα ανακαλύψεις διαχρονικά αλλά και μοντέρνα κοσμήματα που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, σε κάθε περίσταση. Από δώρα αρραβώνων και γάμου, επετείων και γενεθλίων, όλα τα κοσμήματα στο pearlscenter.gr είναι χειροποίητα, μοναδικά και υπέροχα και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις αναμνήσεις μιας ζωής.

aloro.gr: Κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σου

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στον χώρο της κατασκευής κοσμημάτων και ισχυρή παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, το όραμα της Al'oro είναι η ανάδειξη του ελκυστικού χαρακτήρα και της μοναδικής ταυτότητας όσων επιλέγουν τις δημιουργίες της. Από το 1977 και την ίδρυσή της από τον Αλέξανδρο Κώστα, αναζητά διαρκώς και παντού την έμπνευση που θα πλάσει την επόμενη ελκυστική σειρά κοσμημάτων για να συνοδεύσει τις all-day εμφανίσεις σου, ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε look. Νέες γραμμές, νέες τεχνικές και νέες φόρμες σε αξεπέραστη ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια είναι η υπογραφή της Al'oro στον κόσμο του κοσμήματος, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας, του πάθους και της αγάπης για κάθε δημιουργία που φέρει το λογότυπό της χαραγμένο πάνω της. Ανακάλυψε σταυρούς, δαχτυλίδια, μενταγιόν, βραχιόλια και σκουλαρίκια, όλα κατασκευασμένα σε χρυσό 14 και 18 καρατίων για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου!

favela.gr: Must-have κομμάτια για μοναδικό στυλ

Ένα από τα μεγαλύτερα online stores στην Ελλάδα, σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις παιδικά, αντρικά και γυναικεία, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ από αγαπημένα σου επώνυμα brands, πάντα με ασύγκριτη ποιότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που πολλοί celebrities επιλέγουν τα σύνολά τους από το favela.gr, δημιουργώντας εμφανίσεις που κάνουν εύκολα δήλωση μόδας! Από το 2008 η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής και χονδρικής, ενώ σήμερα έχει 2 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα, Κολωνάκι και Άγ. Δημήτριο, ενώ θα βρεις όλα τα κομμάτια και σε πάνω από 120 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με μότο το “Designed by Favela, Styled by YOU!”, η εταιρεία δεν σταματά να ανακαλύπτει για σένα μοναδικά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το δικό σου προσωπικό στυλ!