Τα top ελληνικά fashion brands για ρούχα και αξεσουάρ αυτή την περίοδο

Βρήκαμε από που θα κάνεις τις επόμενες αγορές σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor

Άνετο στυλ με κομψά και μοδάτα σύνολα που θα συνοδευσουν τις εμφανίσεις σου όλη τη σεζόν! Ο stylist του περιοδικού ΥOU Ilias Wia διαλέγει ρούχα και αξεσoυάρ από τα αγαπημένα μας ελληνικά fashion brands, που κάνουν εύκολα δήλωση μόδας και σε βάζει με φόρα στο πιο στιλάτο καλοκαιράκι της ζωή σου.

Happy Greek Fashion

Happy Greek Fashion
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

ΦΌΡΕΜΑ, John P., www.johnp-shop.com

ΚΑΠΕΛΟ από προσωπική συλλογή

Happy Greek Fashion
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

ΣΚΟΥΛΑΡΊΚΙΑ και δύο ΚΟΛΙΈ, SM Collection Handmade Jewellery, www.smcollection.gr

Happy Greek Fashion
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ και ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ, Kazi Line, www.kazi.gr

ΜΑΝΤΙΛΙ, ΜΑΓΙΌ και ΓΥΑΛΙΑ από προσωπική συλλογή

Happy Greek Fashion
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

ΦΌΡΕΜΑ, John P., www.johnp-shop.com

ΚΑΠΕΛΟ από προσωπική συλλογής

Happy Greek Fashion
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

ΜΑΝΤΙΛΙ, ΦΟΡΕΜΑ, ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΕΣ, Sagiakos Emporio

ΚΑΠΕΛΟ από προσωπική συλλογή

Backstage βίντεο

Who is who

KAZI LINE

Η εταιρεία Kazi Line ιδρύθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων, με συλλογές που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα των σχεδίων και την άριστη ποιότητά τους. Μοντέρνα και νεανικά ρούχα που καλύπτουν ένα ευρύ φασμα μεγεθών, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα, ακόμα και σε Νο 48-62, για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα προϊόντα εξάγονται ήδη στην Κυπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την Κazi Line ιδιαίτερα ανταγωνιστική στις εγχώριες και ξένες αγορές. Με έμφαση στη γυναικεία κομψότητα αλλά και στη δημιουργία κομματιών που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, εδώ θα βρεις αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο και χαρακτήρα, μέσα από μια πλούσια συλλογή με outfits που δεν περνούν απαρατήρητα. (kazi.gr)

JOHN P.

Εάν είσαι γυναίκα που τολμάς να είσαι διαφορετική και γνωρίζεις ακριβώς τι επιθυμείς στη ζωή σου, τότε τα ρούχα John P. είναι η σωστή επιλογή. Με έμπνευση από κλασικές γραμμές, προσθέτοντας ζωηρές και τολμηρές πινελιές, η εταιρεία John P. θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για τα καθημερινά σου looks. Έτσι θα νιώθεις κομψή και ελκυστική, άνετη και θηλυκή στις all-day εμφανίσεις σου. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, θα επιλέξεις τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ σου, αυτά που ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες και στις επιθυμίες σου, για να είσαι και να δείχνεις ξεχωριστή. Ο λόγος; Με τη συλλογή John P. θα εκφράσεις εύκολα την προσωπικότητά σου, τολμώντας παράλληλα μια ζωηρή επιτήδευση στα outfits σου, που θα κάνουν τη διαφορά όπου κι αν δώσεις το “παρών”. (johnp-shop.com)

SM COLLECTION

Μια ελληνική εταιρεία που εδώ και 13 χρόνια ασχολείται με την χονδρική πώληση χειροποίητων κοσμημάτων, σανδαλιών και εποχικών ειδών (γούρια & λαμπάδες), με απώτερο σκοπό την άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες της. Εδώ θα βρεις προϊόντα που προσφέρουν το καλύτερο σε σχέση ποιότητας-τιμής προς τον πελάτη της χονδρικής ή της λιανικής αντίστοιχα, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση. Με έμφαση στα ποιοτικά υλικά, στο stylish design αλλά και στις τάσεις της μόδας, η SM Collection αποτελεί την πρώτη επιλογή εκείνων που προτιμούν μοδάτα και ποιοτικά κομμάτια ταυτόχρονα για να αναδείξουν τις εμφανίσεις τους.Τα προϊόντα βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και σε γνωστά ξενοδοχεία. (smcollection.gr)

SAGIAKOS EMPORIO

Με μεγάλη αγάπη στη μόδα και με σκοπό να αναδείξουν την κομψότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του, τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Sagiakos Emporio απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν με τις all-day εμφανίσεις τους. Ανάλογα με το στυλ και την περίσταση, εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις stylish σύνολα που θα σε συνοδεύουν στις εξόδους σου και θα τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Κομμάτια μοναδικά που κάνουν fashion statement δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου κάθε εποχή, οπότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις προτάσεις τις Sagiakos Emporio και να κάνεις ένα “refresh” στην ντουλάπα σου! (Πανόρμου 4 Αιγάλεω, insta sagiakosemporio)