XXLOVE: Η εταιρεία που χάραξε το δρόμο της καινοτομίας στην Plus Size μόδα

Την εμπιστεύονται διάφοροι celebrities

XXLOVE: Η εταιρεία που χάραξε το δρόμο της καινοτομίας στην Plus Size μόδα

Διάφοροι Celebrities έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους και έχουν επιλέξει ρούχα με την υπογραφή της XXLOVE για τις πιο εκθαμβωτικές στιγμές τους. Η Δανάη Μπάρκα προτιμάει ιδιαίτερα Twin Set, με μοτίβα ή και ιδιαίτερα φορέματα, η Εβελίνα Νικόλιζα προτιμάει midi φορέματα floral και μονόχρωμα, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε σακάκια και παντελόνια σε ίσια γραμμή.

Κι αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα από ανθρώπους της Showbiz!

Η XXLOVE είναι η απόλυτη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι, καθώς έκανε τη διαφορά στο χώρο των Plus Size ρούχων

XXLOVE

Αποτελεί μια πρωτοποριακή ιδέα η οποία είχε ως στόχο να απογειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, κατασκευάζοντας Plus Size ρούχα με μοναδική ποιότητα και απόλυτη φινέτσα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2017 και έκτοτε χαρίζει σε κάθε γυναίκα χαμόγελα αλλά και ιδιαίτερα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

XXLOVE: Η εταιρεία που χάραξε το δρόμο της καινοτομίας στην Plus Size μόδα

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε ένα από τα ρούχα σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, από άριστης ποιότητας υλικά. Οι μοναδικές υφές και η ποικιλία σχεδίων, είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσουν! Μια τεράστια γκάμα για να ανακαλύψεις Plus Size ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, casual ή επίσημη!

XXLOVE ρούχα για παχουλές

Τα Twin Sets σου υπόσχονται ένα ολοκληρωμένο Look, ενώ τα φορέματα, οι μπλούζες και τα παντελόνια θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Η καλοκαιρινή περίοδος επίσης έχει ήδη αρχίσει. Οπότε μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στα μαγιό ή Beachwear, τα οποία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναδεικνύουν και να κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

XXLOVE plus size

Η XXLOVE αποτελεί την καινοτομία στην Plus Size βιομηχανία, γιατί σε καλεί να αγκαλιάσεις και να αγαπήσεις απόλυτα τον εαυτό σου. Ολόκληρη η ομάδα δημιουργεί ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, τα οποία αποπνέουν μια αύρα φρεσκάδας, με νεανικά στοιχεία. Τα πατρόν, τα σχέδια και τα χρώματα είναι ξεχωριστά και προσφέρουν απόλυτη άνεση. Διαχρονικές επιλογές οι οποίες σε καλούν να απογειώσεις το στυλ σου σε κάθε στιγμή!

XXLOVE ρούχα

Μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρη τη συλλογών ρούχων στο e-shop xxlove.gr ή εναλλακτικά, κάνοντας μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα.