Mati mati: Για τα... μάτια σου μόνο!

Ελπίζουμε να μην... ματιάζεσαι εύκολα γιατί αυτά τα γυαλιά είναι αξιοζήλευτα

Mati mati: Για τα... μάτια σου μόνο!

Καλοκαιράκι προ των πυλών και εσύ είσαι πανέτοιμη να ξεχυθείς σε θάλασσες κι ακτές. Κοιτάς τα πιο μοδάτα summer looks και τα πιο stylish beachwear που θα σε συνοδεύσουν στα πρώτα σου μπάνια. Τα συνδυάζεις με τα πιο κομψά αξεσουάρ και αναζητάς το κομμάτι αυτό που θα ολοκληρώσει ιδανικά το outfit σου.

Ποιο είναι αυτό; Τα γυαλιά ηλίου που θα σου χαρίσουν έξτρα στυλ, προστατεύοντας παράλληλα τα μάτια σου από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία. Οπότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό το ζευγάρι που θα κάνει δήλωση μόδας στην εμφάνισή σου στην παραλία αλλά και στις βόλτες σου στους δρόμους της πόλης.

Πού θα το βρεις; Μην προβληματίζεσαι καθόλου και κάνε μια στάση στο πιο αναγνωρίσιμο brand name, με πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το πολυαγαπημένο Mati mati, ή μπες στο matimati.gr και θα βρεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Mati mati γυαλιά ηλίου και οράσεως

Μια μεγάλη ποικιλία από αντρικά, γυναικεία, unisex αλλά και παιδικά γυαλιά ηλίου και οράσεως, φακοί επαφής αλλά και αξεσουάρ σε περιμένουν για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα, αυτά που θα αναδείξουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου! Και -γιατί όχι- να μην πειραματιστείς με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και θα αλλάξουν άρδην την εμφάνισή σου!

Mati mati γυαλιά ηλίου και οράσεως

Πολύχρωμα, μονόχρωμα, στρογγυλά, τετράγωνα, cat-eye, μικρά ή μεγαλύτερα σε μέγεθος, μεταλλικά ή κοκάλινα κάνουν τη διαφορά και ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους και φυσικά σού... κλείνουν πονηρά το μάτι για να γίνουν το απόλυτο φετίχ της σεζόν, έτσι όπως επιτάσσει το street style. Συνδύασέ τα με τα καλοκαιρινά σου σύνολα και άφησέ τα να κάνουν fashion statement στις εξόδους σου.

Από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη θα βρεις σίγουρα ένα κατάστημα Mati mati, όπου το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και το φιλόξενο περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να βρεις ό,τι χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια σωστή επιλογή γυαλιών ηλίου ή οράσεως, που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου.

Mati mati γυαλιά ηλίου και οράσεως

Στα highlight πρόσθεσε το γεγονός ότι στο Mati mati θα ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές με μεγάλη έκπτωση, για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου με γυαλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

5+1 tips για να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου:

  • Βρες ποιο ακριβώς είναι το σχήμα του προσώπου σου
  • Παίξε με τις αντιθέσεις
  • Δοκίμασε πριν καταλήξεις στο μοντέλο που θα αγοράσεις
  • Φέτος λέμε “ναι” σε oversized μοντέλα
  • Αλλά δεν θα είσαι ποτέ out αν ποντάρεις σε κλασικά μοντέλα
  • Η προστασία των ματιών είναι προτεραιότητα

INFO